Je wenst te verkopen?

Verkopen

De missie van Living Stone is uw eigendom binnen een realistische termijn aan de beste marktvoorwaarden verkopen. Om steeds weer te slagen in onze opzet kunnen wij rekenen op een gedreven team en een efficiënte organisatie. Wij onderscheiden ons heel bewust via een aantal kernwoorden die uiteindelijk tot het beste verkoopresultaat zullen leiden.

Het verschil? Onze persoonlijke aanpak binnen de schaalvoordelen van een groter geheel zorgt voor een duidelijke meerwaarde wat zich weerspiegelt in het uiteindelijke verkoopresultaat.

Aangenaam

Er is meer kans op een akkoord als er een “klik” is tussen de makelaar en de eigenaar of kopers. Wij hechten veel belang aan een warm menselijk contact in alle geledingen van onze organisatie. Daarom is empathisch vermogen een belangrijke criteria in onze aanwerving. Dit zorgt voor het noodzakelijk vertrouwen.

Gemakkelijk

Klanten vinden het heel belangrijk dat alles gemakkelijk gaat in hun relatie met Living Stone. Ons bereiken, ons aanbod bekijken, de juiste informatie ontvangen, op tijd kunnen terugkoppelen… Ook hier zetten we sterk op in zodat de klant zich echt comfortabel voelt.

Specialisten voor elk soort vastgoed

Elk vastgoed, klein of groot, krijgt de aandacht die het verdient met een presentatie en communicatiestrategie op maat. Als eigenaar kan u rekenen op een persoonlijke makelaar die regelmatig de stand van zaken bespreekt.

 

 

Waar kan u ons vinden?

Regionaal én lokaal

Living Stone vormt een netwerk van vastgoedmakelaars in de economische driehoek Brussel-Leuven-Mechelen en het Hageland ( Tienen- Aarschot- Diest ). Onze vastgoedmakelaars werken in de streek waar ze wonen en kennen de lokale markt dan ook heel goed. Ze worden administratief, commercieel en juridisch ondersteund door een team van “in huis” – medewerkers zodat ze zich 100% kunnen toeleggen op de contacten met potentiële kopers en verkopers.
 

Wenst u een gratis schatting of een vrijblijvende ontmoeting met een Living Stone makelaar uit uw regio?

Wij beschikken over een database van kapitaalkrachtige klanten die aan vastgoedopbouw doen als onderdeel van hun vermogen. Dergelijke klanten hebben interesse voor studentenhuizen, flatgebouwen, winkelpanden... die ze nadien via onze diensten laten beheren. 

Contacteer Koen Hoste!

koen@livingstone.be

0475/39.96.99

Blijf op de hoogte Waardebepaling
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan