Contact

Je wenst te verkopen?

Kosteloze waardebepaling | Professionele marketing | Juridische expertise

De missie van Living Stone is jouw eigendom op een vlotte en aangename manier te verkopen aan de beste marktvoorwaarden. Om steeds weer te slagen in onze opzet kunnen wij rekenen op een gedreven team en een efficiënte organisatie.
Daarenboven zorgt onze lokale en persoonlijke aanpak binnen de schaalvoordelen van een groter geheel voor een duidelijke meerwaarde.
680 verkochte panden
*gemiddeld per jaar
vraag uw gratis schatting

Wij onderscheiden ons heel bewust via een aantal kernwoorden die uiteindelijk tot het beste verkoopresultaat zullen leiden.

Snel

Mensen willen meer dan ooit heel vlug geïnformeerd en geholpen worden zowel per telefoon als online. Kort op de bal spelen is een kernwaarde van onze organisatie.

Aangenaam

Er is meer kans op een akkoord als er een “klik” is tussen de makelaar en de eigenaar of kopers. Wij hechten veel belang aan een warm menselijk contact in alle geledingen van onze organisatie. Daarom is empathisch vermogen een belangrijke criteria in onze aanwerving. Dit zorgt voor het noodzakelijk vertrouwen.

Gemakkelijk

Klanten vinden het heel belangrijk dat alles gemakkelijk gaat in hun relatie met Living Stone. Ons bereiken, ons aanbod bekijken, de juiste informatie ontvangen, op tijd kunnen terugkoppelen… Ook hier zetten we sterk op in zodat de klant zich echt comfortabel voelt.

Wervende communicatie

We zoeken voor elke eigendom naar de beste verkoopstrategie. Onze communicatie speelt zich vooral online af, want daar zoeken praktisch alle kopers. Zowel qua tekst en beeld zetten we jouw eigendom in de kijker. Daarenboven voeren we ook nog onderscheidende acties om extra bezoekers aan te trekken. Onze “avant première” is daar een succesvol voorbeeld van.

Deskundige specialisten

Living Stone is- heel bewust -een team van specialisten. Onze verkoopmakelaars zijn actief in een welomlijnde regio die ze door en door kennen. Ze worden niet belast met andere vastgoedtaken (verhuur, administratie, marketing…) die door andere collega’s worden verzorgd. Ze volgen de recentste vastgoedontwikkelingen op de voet en scholen zich permanent bij.

Maatwerk

Elk vastgoed, klein of groot, krijgt de aandacht die het verdient met een presentatie en een communicatiestrategie op maat. We bieden een “premium” service in alle segmenten van ons aanbod. 

 • 30,840
  potentiële kopers in onze database
 • 400
  panden gemiddeld in verkoop
 • 1,560
  tevreden kopers & verkopers per jaar
 • 4,986
  bezoekers gemiddeld per dag op www.living-stone.be

Waar kan je ons vinden

Regionaal én lokaal

Living Stone vormt een netwerk van 10 vastgoedhuizen in Vlaams-Brabant, het Brussels hoofdstedelijk gewest en de regio’s rond Ninove en Mechelen. Onze vastgoedmakelaars werken in de streek waar ze wonen en kennen de lokale markt dan ook heel goed. Ze worden administratief, commercieel en juridisch ondersteund door een team van “in huis” – medewerkers zodat ze zich 100% kunnen toeleggen op de contacten met potentiële kopers en verkopers.

Verkoop je investeringsvastgoed?

Wij beschikken over een database van kapitaalkrachtige klanten die aan vastgoedopbouw doen als onderdeel van hun vermogen. Dergelijke klanten hebben interesse voor studentenhuizen, flatgebouwen, winkelpanden... 

Contacteer ons