U wenst te verhuren?

Verhuren

Voor Living Stone is het verhuren een volwaardige activiteit binnen onze organisatie en niet iets wat we er "bijnemen". Niet voor niets zijn we marktleider in het verhuren van residentieel vastgoed en hebben we ook heel wat ervaring in bedrijfsvastgoed.

Verhuren is arbeidsintensief, vergt continue opvolging en een flinke dosis mensenkennis. Je wordt daarenboven heel regelmatig geconfronteerd met nieuwe verplichtingen door de steeds wijzigende wetgeving.

Juist daarom kan u rekenen op een complementair administratief en commercieel team dat zich exclusief op de verhuuractiviteiten toelegt. Wij merken dat de zorg en aandacht voor de klant op die manier verhoogt en dat onze medewerkers nog betere deskundigen worden in de complexe verhuurmaterie.

Verhuren & beheren

Onze organisatie biedt naast het verhuren ook een dienst rentmeesterschap aan. Deze dienst verzorgthet administratief, financieel en technisch beheer van uw eigendom over de ganse verhuurperiode. Bovendien kunnen we een bestaande woning zorgenvrij naar de verhuurmarkt brengen door ze onder andere leeg te laten maken, de noodzakelijke herstellingen uit te laten voeren en ze aan te passen aan de wettelijke voorschriften.

Wenst u meer te weten over deze allesomvattende dienstverlening? Bel 0491 905 901 of mail naar verhuur@living-stone.be.

"Kleine momenten van oprechte aandacht zorgen voor grote resultaten"

Koen Hoste

Blijf op de hoogte Waardebepaling
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan