Ons verhaal

Toen we in 1993 een vastgoedkantoor in Leuven opstartten was goesting een belangrijke drijfveer.

De verkoop en verhuur van een onroerend goed is een niet alledaagse gebeurtenis. De voldoening om mensen hierbij te kunnen helpen is dan ook immens. Het is met diezelfde goesting dat ons team anno 2017 in uw regio en buurt de beste dienstverlening nastreeft. Tevreden klanten zijn namelijk de leukste motivatie om elke dag het beste van ons zelf te geven.

Samen groeien
Living Stone icon

Samen groeien

Naarmate meer en meer mensen onze dienstverlening leerden kennen en waarderen zorgde mond-aan-mond reclame voor een gestadige groei.

Living Stone is vandaag actief in en rond de economische assen Leuven-Mechelen-Brussel en in de regio ten oosten van Leuven, beter bekend als het Hageland.

Wij hebben een netwerk van regionale kantoren die geleid wordt door 1 of meerdere lokale Living Stone makelaars. Ze krijgen allen een uitgebreide administratieve en marktgerichte ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor te Leuven. 

Zo werken onze interne en externe mensen dagelijks samen aan een gemeenschappelijk doel: de best mogelijke dienstverlening bieden aan onze klanten zodat ze zich blijvend thuis voelen bij ons.

Blok 2
Living Stone icon

Gewaardeerde specialisten

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers mee zijn met de evoluties in de vastgoedsector. Ze volgen dan ook op geregelde basis een gevarieerd aanbod aan opleidingen om hun juridische, technische en commerciële kennis bij te schaven. Ze willen dé vastgoedspecialisten uit de regio zijn.

Luisteren, spreken , verbinden

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat onze makelaars klanten kort opvolgen en hun feedback kunnen vertalen naar een potentieel resultaat. Goed luisteren en aanvoelen wat de klant belangrijk vindt verhoogt het onderling vertrouwen in de opeenvolgende gesprekken. Die zelfde ingesteldheid beogen wij ook in de communicatie naar de eigenaar.

Blok 3
Living Stone icon

Opbouwen van duurzame relaties

Integriteit, oprechtheid, loyaliteit en respect. Het zijn belangrijke kernwaarden in onze organisatie. In alles wat we doen streven we naar een objectieve en onbevooroordeelde aanpak. Net daarom hebben we veel klanten waar we al jarenlang mee samenwerken. Ze voelen zich thuis bij ons en wij bij hen.

Leven en laten leven

Je leeft maar 1 keer en daarom kan je maar beter zorgen dat leuke momenten veelvuldig aanwezig zijn. Wij vinden een gezonde work/life balance dan ook belangrijk. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende vrijheid om op een verantwoorde manier dit evenwicht te vinden. Wie goed in zijn vel zit haalt ook meer uit zijn job en dat is nu net wat we willen bereiken.

"I am prepared to go anywhere, provided it be forward."

David Livingstone

Wenst u meer te weten over onze dienstverlening?

Contacteer ons dan vrijblijvend via 0491 905 901 of via info@living-stone.be

Hoofdkantoor

Leuven, Dirk Boutslaan 30
Steeds welkom van 10u - 13u en van 15u - 18u
of op afspraak: 016 607 609 - 0491 905 901

Lokale kantoren (Steeds welkom op afspraak)

Haacht, Keerbergsesteenweg 33
0477 412 383

Mechelen, Hoogstraat 5
0499 92 92 93

Zaventem, Leuvensesteenweg 677
0491 905 904

Oud-Heverlee, Dorpsstraat 57
0491 905 905

Blijf op de hoogte Waardebepaling
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan