Zeven Bunder in Tielt-Winge
Zeven Bunder
Gempstraat 36, 3390 Tielt-Winge
vanaf € 515.000
  •  5
  • 211 - 225 m²

Ruime energiezuinige woningen in hartje Sint-Joris-Winge!

De werken zijn reeds gestart!

Op deze rustige locatie in Sint-Joris-Winge worden zes ruime energiezuinige woningen gebouwd. Ze bevinden zich op wandelafstand van winkels, het openbaar vervoer en groen. Ze zijn gelegen op 15 min van Leuven, vlakbij scholen en de oprit van de E314.

De woningen stralen met hun klassieke baksteen, zwarte ramen en houten accenten een warme, hedendaagse sfeer uit. Weldoordachte contrasten in materiaal en kleur zorgen voor een verrassend eigentijdse invulling van een traditioneel ontwerp.

Energiezuinigheid staat centraal in dit project. Alle woningen halen een E-peil 20. Hierdoor geniet u 5 jaar van 50% vrijstelling op uw onroerende voorheffing.
De woningen zijn gebouw met duurzame materialen en beschikken allemaal over vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Er wordt ook een voeding voorzien voor een toekomstige laadpaal. En de woningen hebben een basis domoticasysteem van SMAPPEE.

Elke woning beschikt over een zeer lichtrijke woonkamer met open keuken, mogelijkheid tot een aparte bureauruimte, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Tot slot heeft elke woning de mogelijkheid om op zolder een 4e en 5e slaapkamer te creëren.

Meer informatie of graag een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of nieuwbouw@living-stone.be .

Deel het project

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.