Contact

Onze visie

Living stone | biz is actief in de driehoek Brussel-Leuven-Mechelen en het Hageland (Tienen-Aarschot-Diest).


Gemakkelijk, aangenaam, snel = gas geven
Wij kiezen voor een dienstverlening die voor de klanten aangenaam en snel verloopt en voor hen als heel gemakkelijk wordt ervaren. Onze makelaars worden hierbij logistiek, administratief en commercieel ondersteund door een deskundig team. Zo kunnen ze zich ten volle focussen op potentiële huur- enkoopklantenen regelmatig de evolutie van het dossier met u bespreken.

Big enough to deliver, small enough to care
De schaalvoordelen van ons netwerk zorgen ervoor dat het aanbod in een ruimere regio te vinden is. Onze aanpak is echter heel persoonlijk. Grote of kleine oppervlaktes, A- of B-liggingen,... Elk eigendom krijgt de nodige aandacht en geïnteresseerde klanten worden snel geholpen.


ONS TRAJECT

WAARDEBEPALING EN ADVIES: Elk eigendom is uniek

Onze makelaars zijn vakmensen die hun regio door en door kennen. U krijgt een realistische schatting op basis van beproefde schattingsmethodes en rekening houdend met de belangrijkste omgevingsfactoren en recente vergelijkingspunten.

PRESENTATIE: Verzamelen geblazen

Plannen, foto's, technische details, een veelvoud aan documenten..., kortom alles wat nodig is voor een volledige presentatie van uw eigendom wordt verzameld.
We voorzien een wervende tekst op onze website die de sterke punten van uw eigendom accentueert en er ook een correcte weergave van is. Daarenboven werken we steeds met een professionele fotograaf want het visuele speelt een belangrijke rol om het aantal afspraken te verhogen. Daarenboven gebruiken we nog extra visuele middelen als ze een meerwaarde bieden.

We zorgen tevens dat uw eigendom op zowel smartphone, tablet en pc goed presenteert. Want mensen willen altijd en overal heel snel de informatie vinden die ze zoeken.

ADMINISTRATIE: Administratieve vereenvoudiging? Vergeet het maar!

Een volledig dossier omvat een hele waaier aan documenten en regelmatig komen nieuwe verplichtingen om de hoek kijken.
Een ervaren administratief team is dagelijks in de weer om opzoekingen te verrichten en alle noodzakelijke informatie op te vragen. Daarbij wordt niks over het hoofd gezien.

U krijgt gemoedsrust en de klant evenzeer.


PROMOTIE: Klanten vinden makkelijk hun weg naar living stone | biz

Wij bereiken dagelijks duizenden klanten en door de digitaliseringsgolf gebeurt dit vooral online. Een functionele en aantrekkelijke website, aanwezigheid op de voornaamste portaalsites, gerichte aanbodmails naar ons ruim klantenbestand, intensief benutten van de sociale mediakanalen, zichtbaarheid via zoekcriteria,...? We zijn helemaal mee.

U krijgt bij ons de zekerheid dat de potentiële kopers uw eigendom snel vinden en dat ze snel en deskundig geïnformeerd worden.

BEZOEKEN EN ONDERHANDELEN :Emotioneel en rationeel

Een kandidaat zal uw eigendom zowel rationeel als emotioneel evalueren. Onze makelaars hebben de juiste bagage om klanten goed aan te voelen en de juiste accenten te leggen bij een bezoek of in een latere onderhandeling.

We leggen daarbij de nadruk op een vlotte, aangename en deskundige communicatie.

ONDERTEKENEN OVEREENKOMST: Boter bij de vis

Een verkoop is pas zeker als de overeenkomst is getekend en het voorschot is betaald.
Het komt er op aan na een bereikt akkoord vlot de voorwaarden op papier te krijgen en de partijen rond de tafel uit te nodigen om de overeenkomst te ondertekenen.

Dit vergt een goed georganiseerd kantoor met deskundige medewerkers.
Waar nodig wordt uw notaris snel ingelicht en bezorgen wij het volledig dossier ter voorbereiding van de akte.

NAZORG EN AMBASSADEURSCHAP: Een complimentje kan deugd doen

Wij blijven de communicatie met alle partijen opvolgen waar nodig tot tot na de akte. We horen graag hoe u onze dienstverlening hebt ervaren. En als u tevreden was, vinden het heel leuk als u deze ervaring deelt met anderen. Wij vinden het fijn als klanten onze voornaamste ambassadeurs zijn.