Velderblok in Leuven
Energieneutrale, instapklare woningen
Velderblok
Velderblok 27 - 35, 3000 Leuven
vanaf € 625.000
  •  3
  •  227 m²

Velderblok in Leuven

Prachtige "volledig"energie-neutrale woningen op een toplocatie te Kessel-Lo!

Op zoek naar een volledig instapklare nieuwbouwwoning met exclusieve afwerking en de nieuwste technieken? Deze prachtige, lichtrijke, volledig afgewerkte, toekomstgerichte gezinswoningen in hartje Kessel-Lo hebben werkelijk alle troeven in huis!

Binnenkomen doe je in de ruime inkomhal met apart gastentoilet, ingebouwde vestiaire, toegang tot garage en ruime leefruimte met keuken.

De keuken is volledig en doordacht uitgerust met vele (potten)laden, geëquipeerd met energiezuinige toestellen van Siemens en Novy, dubbele ingewerkte spoelbak en een onderhoudsvriendelijk werkblad in zwart composiet.

Samen met de leefruimte, met eveneens ingebouwde kasten, vormt ze een mooi, ruim en vooral lichtrijk geheel met rechtstreekse toegang naar het ruimte terras en de tuin (grasmatten, beplanting en omheining zijn voorzien) mét zelfs een geïsoleerd tuinhuis.

Op de verdieping zijn er 3 zeer ruime slaapkamers (de master bedroom heeft een dressing), een volledig uitgeruste badkamer (met dubbele lavabo, bad, inloopdouche en toilet); een wasberging met eveneens uitgietbak; en een multifunctionele tussenruimte.

Op de tweede verdieping is er dan nog en een polyvalent te gebruiken ruimte, alsook een zolderruimte die ook gedeeltelijk benut wordt voor de technieken.

De woning is ook volledig geschilderd én er zijn spotjes voorzien!

Bovendien zijn de woningen volledig energie NEUTRAAL! Dat wil zeggen, geen gasaansluiting en elektriciteitsverbruik = 0euro/jaar!  Ze zijn voorzien van vloerverwarming, ventilatie D, zonnepanelen, warmtepomp (diepteboring), regenwaterput, hoogrendementsglas met thermisch verbeterd aluminium … Het berekende e-peil van de woning bedraag -1!

De verkoop gebeurt onder 12% registratierechten op de grondaandelen en 21% BTW op de constructieaandelen.

Graag meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Deel het project

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.