Residentie Overloo in Bierbeek
Ideale investering!
Residentie Overloo
3360 Bierbeek
vanaf € 370.000
  •  2
  •  98 m²

Residentie Overloo in Bierbeek

Toekomstgericht en energiezuinig wonen (e-peil< 20!) in de dorpskern van Korbeek-Lo?

Residentie OVERLOO is een kleinschalig nieuwbouwproject met hedendaagse architectuur voorzien van 6 wooneenheden (1 eengezinswoning en 5 appartementen) met ondergrondse parkeerplaatsen, privatieve kelders en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De wooneenheden zijn ontworpen met de nodige aandacht voor wooncomfort, kwaliteit en maximale lichtinval. Elk wooneenheid beschikt over een mooi afgewerkt terras. Voor de appartementen heeft u de keuze uit zowel 1 of 2 slaapkamerappartementen; de woning telt 3 slaapkamers.

Het volledig project wordt gebouwd volgens het BEN-principe (Bijna Energie Neutraal). De appartementen zijn standaard voorzien van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem D, vloerverwarming, driedubbele beglazing en individuele zonnepanelen.

Bij de woongelegenheden dient u verplicht een ondergrondse autostaanplaats bij aan de te kopen (20.000 euro excl. kosten). Een kelder is inbegrepen in de prijs.

Dit nieuwbouwproject komt in eveneens aanmerking voor het 6% btw-tarief, indien u als koper voldoet aan de voorwaarden. De oplevering is voorzien voor het najaar van 2023.
Meer info over dit project? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be.

Deel het project

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.