Residentie Leonardo in Leuven
Verkoop onder registratierechten!
Residentie Leonardo
Naamsesteenweg 144 - 152, 3000 Leuven
prijs op aanvraag

  Residentie Leonardo in Leuven

  VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN! Prachtig, achterin gelegen, energiezuinige en instapklare woningen met 2 slaapkamers en voortuintje vlak buiten de Ring van Leuven.

  Gelijkvloers bestaat het huisje uit een kwalitatieve, volledig geïnstalleerde keuken (keukentoestellen van Siemens) en een knusse leefruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich een apart toilet, badkamer met douche, een slaapkamer en een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.  Op de tweede verdieping is er de tweede slaapkamer en nog een bergzolder waar ook de grotere technieken in verwerkt zijn.

  De woning is energiezuinig (BEN = e-peil < 30) en beschikt over vloerverwarming en passieve koeling, gestuurd door een centrale geothermische warmtepomp en gevoed door 30 solar panelen op de parkingloods  (de overschot van de elektra zal gebruikt worden voor de gemeenschap (poorten , verlichting loods en binnenplein)).
  Elk huis heeft op de zuidkant van het dak 8 privatieve solar panelen.

  De woning is geschilderd, voorzien van gordijnen én verlichtingsarmaturen!

  Er is eveneens een mogelijkheid om in de achterliggende loods een parkeerplaats aan te kopen voor 30.000 euro excl. kosten. De fietsenstalling is gemeenschappelijk.

  Meer info? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of nieuwbouw@living-stone.be voor een afspraak ter plaatse.

  Deel het project

  Contacteer ons

  U moet uw voornaam invullen.
  U moet uw naam invullen.
  U moet uw e-mail invullen.
  U moet uw invullen.
  U moet uw bericht invullen.
  U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.