Park Bloemendal in Dilbeek
LAATSTE 3 APPARTEMENTEN
Park Bloemendal
Bloemendal 19, 1700 Dilbeek
vanaf € 525.600
  • 2 - 3
  • 137 - 209 m²

Uniek nieuwbouwproject in Dilbeek: laatste 3 appartementen

In het centrum van Dilbeek, op een domein van bijna 1 hectare ligt "Park Bloemendal". Haar ligging is uniek: in een prachtige privatieve parktuin (met zwemvijver), welke garant staat voor privacy en rustig wonen. Het centrum van Dilbeek met haar kasteel, winkels en horeca is op wandelafstand. Door deze unieke combinatie heeft Park Bloemendal geen gelijke. 

Het project bestaat uit 18 zeer ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een aangenaam zeer ruim terras en zicht op de groene omgeving. De duplexappartementen genieten van een binnenpatio. Er is een grote ondergrondse garage met 2 parkeerplaatsen per wooneenheid, een fietsenkelder, gewone kelder en een fitnessruimte met buitenruimte. De veiligheid  wordt voorzien via hekwerk, automatische schuifpoort, videoparlofonie en camerabewaking. Er worden ruime afwerkingsbudgetten voorzien en er is de mogelijkheid om de appartementen te personaliseren en persoonlijk af te werken. 

De appartementen worden opgetrokken met het oog op een milieuvriendelijke toekomst: Er wordt gebruik gemaakt van geothermie met een warmtepomp voor cv en warm water. Lage temperatuurverwarming met vloerverwarming maar ook met passieve koeling. Zonnepanelen per appartement alsook voor de gemeenschap. Verluchtingssysteem met aanvoer van gefilterde, verse lucht en recuperatie van de restwarmte van de afgevoerde lucht. 

Oplevering voorzien zomer 2023. 

Deel het project

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.