Nightingale in Leuven
Nightingale
Kapucijnenvoer 37 - 39, 3000 Leuven
vanaf € 775
  • 1 - 3
  • 40 - 121 m²

High end nieuwbouw appartement in hartje Leuven!

Future proof living in residentie Nightingale met alle comfort, energiezuinig, fitness, rooftop terras,... in het centrum van Leuven!

Bezoek deze appartementen tijdens onze opendeurdagen op 29 april tussen 10u-12u en tussen 14u en 16:30u, of tijdens onze nocturne op woensdag 3 mei tussen 18u-20u!

Deze nieuwbouwresidentie met 38 luxueus afgewerkte appartementen en bijhorende unieke faciliteiten, vindt u als nieuwe bewoner alle comfort en voorzieningen in een stedelijke omgeving terug. De appartementen zijn high-end afgewerkt met gordijnen, verlichting en alle comfort, en zijn volledig geschilderd. Met andere woorden: perfect instapklaar!

Het aanbod bestaat uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en enkele penthouses.
De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 39m² en 120m². Elke entiteit heeft een terras, met uitzondering van de 2 kleinste flats die gebruik kunnen maken van het gemeenschappelijk dakterras.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming via geothermie, een ventilatiesysteem, doorgedreven akoestische en thermische isolatie, fietsenstalling, mogelijkheid tot opladen elektrische wagens in de ondergrondse garage,... Verder kunnen de bewoners genieten van een fitness, co-working ruimte, wasruimte, hotelkamer, rooftop terras, polyvalente ruimte,...

Optioneel om een ondergrondse autostaanplaats bij te huren aan €120 (€110 + €10 gemeenschappelijke kosten) per maand.

De appartementen zullen beschikbaar zijn vanaf 1 juli.

Meer info? Contacteer ons via verhuuroost@living-stone.be of via 0489 99 13 72.

Deel het project

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.