Contact

Living Stone... Wij leven Mechelen.

Living Stone is een groeiend netwerk van straffe vastgoedspecialisten die elk in een eigen regio actief zijn die ze zelf door en door kennen. Living Stone onderscheidt zich bewust van andere netwerken door niet te kiezen voor een franchisingmodel.

In de regio Mechelen wordt ons vastgoedhuis gerund door Vanessa en Luisa. Het zijn rasechte ondernemers die een klik kunnen maken met alle soorten klanten en hun kennis op een aangename manier kunnen overbrengen. Als ze niet “op verplaatsing” werken vind je hen terug in het vastgoedhuis in de Hoogstraat 5 te Mechelen.

Skapa.media kwam langs in vastgoedhuis Mechelen voor een kleine impressie. We trokken samen met onze makelaars de stad in om enkele van hun favoriete locaties te ontdekken.

 


Onze lokale vastgoedspecialisten krijgen alle ondersteuning om hun regio te doen groeien zonder zelf te moeten investeren. Ze worden heel uitgebreid ondersteund en kunnen zo onbezorgd in hun persoonlijke regio een mooi groeiverhaal schrijven.

Vastgoed(t)huis Mechelen, waar we onze klanten op verschillende momenten in hun leven de nodige vastgoedexpertise en woondiensten kunnen aanbieden.

 


Binnenkort wordt het “kantoor" een “vastgoedhuis" met een totaal nieuwe look & feel die perfect past bij de identiteit van Living Stone en de nieuwe rol die een eigentijdse vestiging voor ons moet spelen. Hartelijk, aantrekkelijk en laagdrempelig. Wij leven vastgoed!

Interesse in ons concept? Mail koen@living-stone.be voor meer informatie.

  • Living Stone. Wij leven Mechelen.
  • Living Stone. Wij leven Mechelen.
  • Living Stone. Wij leven Mechelen.
  • Living Stone. Wij leven Mechelen.
SchattingGratis schatting