Mooie kantoren beschikbaar op een campus met restaurant, fitness en creche. 
Kantoren beschikbaar van 257m² en 281m². Huurprijs €125/m²/jaar. Kosten (schatting) €28/m²/jaar. OV (schatting) €14/m²/jaar. 
Ingericht kantoor beschikbaar van 801m².
Kantoorgebouw
2800 Mechelen
prijs op aanvraag
  • 1.339 m²
  • garages
Ref. 4353122

Kantoren Mechelen Campus A

Mooie kantoren beschikbaar op een campus met restaurant, fitness en creche.
Kantoren beschikbaar van 257m² en 281m². Huurprijs €125/m²/jaar. Kosten (schatting) €28/m²/jaar. OV (schatting) €14/m²/jaar.
Ingericht kantoor beschikbaar van 801m². Huurprijs €135/m²/jaar. Kosten (schatting) €28/m²/jaar. OV (schatting) €14/m²/jaar.
Ondergrondse parking €875/plaats/jaar. Bovengrondse parking €450/plaats/jaar. 1 plaats per 34m² kantoor, op basis van beschikbaarheid. Laadpunten elektrische wagens beschikbaar.
Archief beschikbaar €50/m²/jaar.

Mechelen Campus bestaat uit een 60 m hoge toren omringd door 10 lagere kantoorgebouwen, allen verbonden via een ondergrondse parking. Tussen de gebouwen bevindt zich een prachtige tuin met picknickruimte en een waterpartij, ideaal voor een ontspannen adempauze. In totaal biedt Mechelen Campus ongeveer 50.000 m2 aan kantoorruimte.Mechelen Campus is opgevat als een interactieve community waarbij Intervest en Quares, de on-site beheerder, zorgen voor een ruim aanbod van diensten en een vlotte begeleiding van het reilen en zeilen op een bedrijvenpark. Een ruim aanbod aan faciliteiten zorgt voor de versterking van het een community-gevoel bij de aanwezige bedrijven en maakt het dagelijkse leven op de Campus zo aangenaam en comfortabel mogelijk. De bedrijven en hun werknemers kunnen zich dan ook vol enthousiasme aan hun kerntaken wijden.

Mechelen Campus ligt aan afrit 9 van Mechelen-Noord (E19). Voor wie met de wagen komt vanuit Brussel of Antwerpen is dus een goede bereikbaarheid gegarandeerd.

Met bus 6 (Mechelen Noord) bent u vanaf het treinstation in Mechelen binnen 20 minuten op Mechelen Campus. Deze bus stopt bovendien aan de ingang van de campus en rijdt elke werkdag drie maal per uur heen en terug. Ook tijdens het weekend is er een aanbod aan openbaar vervoer. Bovendien is de dienstregeling van De Lijn afgestemd op die van de NMBS om een vlotte connectie te waarborgen.

Gebouw

bewoonbare opp.
1.339,00 m²
staat
Uitstekend
verdieping(en)
5

Terrein

tuin
nee

Energie

Garages / parking

garages / parking
ja

Deel deze eigendom