Individuele handelszaak te huur in Leuven
Individuele handelszaak
Vaartkom 51-55, 3000 Leuven
€ 4.700 p/m
  • 250 m²
Ref. 5076055

Top gelegen commercieel gelijkvloers aan de Vaartkom

Uitzonderlijk gelegen gelijkvloerse commerciële ruimte te huur.

Deze mooie ruimte is gelegen op een ideale locatie aan de Leuvense Vaartkom. Door de dagelijks grote passage, zowel van voetgangers, achter gelegen bushalte, als auto's en fietsen, geniet u hier van een enorme visibiliteit.

De ruimte van +/- 250m² wordt in de huidige staat verhuurd en kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, designwinkel, fashion, … U kan uw creativiteit de vrije loop laten wat betreft de indeling en afwerking.

De grote glaspartij vooraan zorgt ervoor dat er veel vitrine is en natuurlijk daglicht is.

Door de uiterst strategische ligging zowel met de wagen als voorbijgaande voetgangers en fietsers, en de onmiddellijke nabijheid van bushaltes (met de nodige passage ten gevolge) geniet u van een commerciële ruimte met een unieke visibiliteit en toegankelijkheid.

De huurprijs bedraagt 4.700 euro per maand. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming zijn door de huurders af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Staat u op het punt uw eigen zaak uit te baten en bent u nog op zoek naar de meest ideale locatie? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

0491/905.902. // brecht@living-stone.be // www.living-stone.be

Financieel

prijs
€ 4.700 per maand
beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

bewoonbare opp.
250,00 m²
constructie
Halfopen
bouwjaar
2021
staat
Uitstekend

Energie

Deel deze eigendom