Individuele handelszaak te huur in Leuven
Individuele handelszaak
Vital Decosterstraat 18, 3000 Leuven
€ 2.495 p/m
  • 109 m²
Ref. 4837443

Goed gelegen winkelruimte, 109m², op een centrale ligging!

Deze mooie ruimte is gelegen op een ideale locatie tussen de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat, hartje Leuven-centrum. Door de dagelijks grote passage, zowel van voetgangers als auto's en fietsen, geniet u hier van een enorme visibiliteit.

De ruimte van +/- 109 m² wordt in de huidige staat verhuurd en kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, designwinkel, fashion, … U kan uw creativiteit de vrije loop laten wat betreft de indeling en afwerking.

De grote glaspartij vooraan zorgt ervoor dat er veel vitrine is.

Door de uiterst strategische ligging zowel met de wagen als voorbijgaande voetgangers en fietsers, en de onmiddellijke nabijheid van bushaltes (met de nodige passage ten gevolge) geniet u van een commerciële ruimte met een unieke visibiliteit en toegankelijkheid.

De huurprijs bedraagt 2.495 euro per maand en een bijkomende kost van 95 euro (voor kosten gemeenschappelijke delen). De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming zijn door de huurders af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Staat u op het punt uw eigen zaak uit te baten en bent u nog op zoek naar de meest ideale locatie? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

0491/905.902. // brecht@living-stone.be // www.living-stone.be

Financieel

prijs
€ 2.495 per maand
beschikbaarheid
Onmiddellijk

Ligging

ligging
Stadskern

Gebouw

bewoonbare opp.
109,00 m²
constructie
Gesloten
staat
Kleine werken
verdieping(en)
1

Energie

elektriciteitskeuring
ja, niet conform

Indeling

toiletten
1

Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening

bestemming
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Deel deze eigendom