Horeca te huur in Leuven
Nieuw
Horeca
Hogeschoolplein 9, 3000 Leuven
€ 2.800 p/m
  • 170 m²
Ref. 5282523

Trendy horecaruimte op een groen plein in hartje Leuven!

Deze mooie horecaruimte is gelegen op een ideale locatie op een gezellig, recent heraangelegd plein in het hartje van Leuven.

De ruimte van +/- 170 m² wordt casco verhuurd en kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, trendy restaurant, cocktailbar, … Door de casco oplevering kan u ook nog uw creativiteit de vrije loop laten wat betreft de indeling en afwerking.

De opvallende en stijlvolle afwerking van de buitenkant van het gebouw zorgt ervoor dat ook dit pand een echte eyecatcher op dit bekende plein zal zijn.

De huurprijs bedraagt 2.800 euro per maand (excl. 45 gemeenschappelijke kosten). De gemeenschappelijke delen zullen 2 keer per maand gepoetst worden. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming zijn door de huurders af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Staat u op het punt uw eigen horecaplein uit te baten en bent u nog op zoek naar de meest ideale locatie? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.
0491/905.902. // brecht@living-stone.be // www.living-stone.be

Financieel

prijs
€ 2.800 per maand
beschikbaarheid
Onmiddellijk
kosten
€ 45 p/m
gemeenschappelijke kosten

Ligging

ligging
Stadskern

Gebouw

bewoonbare opp.
170,00 m²
bouwjaar
2022
staat
Nieuwbouw

Energie

beschrijving epc
in aanvraag
elektriciteitskeuring
nee

Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening

bestemming
Woongebied

Deel deze eigendom