De Rode in Glabbeek
De Rode
Rode 34A, 3380 Glabbeek
vanaf € 430.000
  •  5
  • 166 - 168 m²

Energiezuinige woningen met grote zuidwestelijke tuin!

Het project De Rode bevindt zich tussen Glabbeek en Meensel-Kiezegem op 10 km van Tienen en 20km van Leuven. Er worden vier energiezuinige halfopen bebouwingen gebouwd.

De woningen stralen met hun klassieke baksteen, zwarte ramen en houten accenten een warme, hedendaagse sfeer uit. Weldoordachte contrasten in materiaal en kleur zorgen voor een verrassend eigentijdse invulling van een traditioneel ontwerp.

Energiezuinigheid staat centraal in dit project. Alle woningen halen een E-peil 20. Hierdoor geniet u 5 jaar van 50% vrijstelling op uw onroerende voorheffing.
De woningen zijn gebouw met duurzame materialen en beschikken allemaal over vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Er wordt ook een voeding voorzien voor een toekomstige laadpaal. En de woningen hebben een basis domoticasysteem van SMAPPEE.

Elke woning beschikt over een zeer lichtrijke woonkamer met open keuken, aansluitende berging, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Tot slot heeft elke woning de mogelijkheid om op zolder een 4e en 5e slaapkamer te creëren.
Alle woningen hebben een ruime zuidwestelijk tuin met verzicht over achterliggende velden.

Meer informatie of graag een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of nieuwbouw@living-stone.be.

Deel het project

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.