28208460/4202432
Laatste parkeerplaatsen beschikbaar!
De Mouterij
Frans Huonplein 4, 3320 Hoegaarden
prijs op aanvraag

  Energiezuinig wonen in Hoegaarden

  LAATSTE PARKEERPLAATSEN TE KOOP!

  “De Mouterij” is het sluitstuk in een uitzonderlijk woonproject op de terreinen van de voormalige vierkantshoeve en brouwerij van de familie Loriers.

  De residentie bestaat uit 33 luxueuze appartementen met verschillende typologieën; van ruime 1-slaapkamerappartementen tot villa-appartementen met 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben ruime ‘leefterrassen’ en de gelijkvloerse appartementen beschikken over een privatieve tuin.

  Het gebouw is opgevat als 5 aaneengesloten volumes met elk hun eigen ingang en een ondergrondse verdieping met
  50 parkeerplaatsen, een ruime afgesloten fietsenstalling, privatieve kelders en de nodige technische lokalen

  De appartementen zijn zéér energiezuinig. Met een E-peil < 20 zijn ze voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, individuele lucht-water warmtepompen (eveneens mogelijk om uit te breiden met actieve koeling ),...
  Kortom, klaar voor de toekomt! Bovendien geniet u als koper ook van een korting op de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar. Een mooie meevaller!

  Het project situeert zich in een nieuw aangelegd binnengebied, gelegen aan het Frans Huonplein, ten noordwesten van het centrum van Hoegaarden.
  De ligging en bereikbaarheid van het project zijn ideaal: in een rustige, landelijke uitloper van het dorpscentrum, maar toch vlakbij de autosnelweg E40 (Brussel-Luik). Het centrum van Hoegaarden ligt op wandelafstand en het centrum van Tienen - met treinstation- op fietsafstand. Het aanbod van het openbaar vervoer bestaat uit verschillende buslijnen die de omliggende regio bedienen.

  Meer informatie? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

  Deel het project

  Contacteer ons

  U moet uw voornaam invullen.
  U moet uw naam invullen.
  U moet uw e-mail invullen.
  U moet uw invullen.
  U moet uw bericht invullen.
  U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.