ONZE VERHUIS: een beleidskeuze waarbij klanten en medewerkers centraal staan

ONZE VERHUIS: een beleidskeuze waarbij klanten en medewerkers centraal staan

Bij Living Stone staan wij dagelijks klaar om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe thuis. Ditmaal was het onze beurt en vonden wij de nieuwe locatie voor onze vestiging te Leuven. Vanaf vandaag kunnen jullie ons terugvinden in het nieuwe hoofdkantoor van Living Stone op de Kardinaal Mercierlaan 81 te Heverlee.

We willen dat onze klanten elk ontmoeting in ons vastgoedhuis koesteren.

De meeste vastgoedkantoren zijn honkvast en ook voor Living Stone is het pas de tweede verhuis in bijna 30 jaar. De eerste verhuis was ingegeven door onze groei en de opkomst van het internet waardoor we - weliswaar tegen de stroom in - kozen voor het thuisgevoel van een mooi herenhuis in plaats van een klassiek handelspand met etalage. De huidige verhuis was niet gepland maar soms komen er opportuniteiten die je niet kan laten liggen omdat ze goed passen bij de digitale revolutie én de wijzigende klantenbehoeftes die de klassieke dienstensector toch wel wat door elkaar schudt. Combineer dit alles met een voorliefde voor woningen uit de interbellumperiode en je hebt je vastgoedhart verloren de unieke stadsvilla boven op de Kardinaal Mercierlaan 81 te Heverlee. De bekende Leuvense architect Théodore van Dormael (1872 – 1947), die in menige Leuvense straten een nalatenschap aan woningen en andere gebouwen heeft achtergelaten, bouwde deze woning voor zichzelf. Deze stadsvilla, tot voor kort een heerlijk Italiaans restaurant uitgebaat door onze jarenlange klanten Paolo Battaglia en Arlette Thiry, wordt dus onze nieuwe hoofdzetel.


Net zoals we dertien jaar geleden beslisten om ons eigen DNA te volgen in de keuze van een nieuw kantoor doen we dit nu terug. We kiezen nog uitdrukkelijker voor een duurzame en aangename relatie met onze klanten en willen hen telkens weer een zorgeloos en hartelijk bezoekmoment bezorgen. Dit alles gepaard met een flinke dosis deskundig en betrouwbaar advies waar ze verder op kunnen bouwen. Parkeren voor de deur, verwelkomd worden in een prachtig decor, tijd om alle zaken rustig en volledig te bespreken binnen of buiten met zicht op de prachtige stadstuin? We willen dat onze klanten elk ontmoeting in ons vastgoedhuis koesteren zelfs op momenten waar soms emotionele en niet evidente beslissingen moeten genomen worden.


We geloven eveneens dat een zalige werkomgeving de interactie tussen medewerkers bevordert en hun inspiratie en motivatie verhoogt. Want naast onze makelaars zijn er ook heel wat gezichten die dagdagelijks achter de schermen hun best doen om een vlotte en hartelijke dienstverlening te garanderen. Zij zorgen tevens voor een extra dynamiek in de organisatie die niet altijd zichtbaar is voor de klanten.


Deze verhuis is na de fusie met Pajota de tweede werf die we in coronatijden realiseren. Net omdat angst een slechte raadgever is in onzekere tijden kiezen we resoluut voor de weg vooruit. Werf drie zit al in de steigers en we omarmen de toekomst met een gezonde dosis positivisme.


Vanaf vandaag zijn jullie alvast hartelijk welkom in onze nieuwe hoofdzetel voor een onderhoudend gesprek of gewoon uit interesse voor de schoonheid van een stukje Leuvens erfgoed.

 

Team Living Stone

News article image
Zoom in icon
News article image
Zoom in icon
News article image
Zoom in icon


Blijf op de hoogte Waardebepaling
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan