Preloader image

Loading...

Verkaveling Klein Dalenpark

Albert Devuestraat, 3020 Herent

Klein Dalenpark is een prestigieuze verkaveling in het hartje van Herent kort bij Leuven. Deze woonerf staat garant voor aangenaam wonen omringd door groen en speelpleinen. U heeft de keuze uit open, halfopen of gesloten woningen. Allen afgewerkt met de meest hoogstaande materialen die uw woning doordachte klasse verschaffen. De uiteindelijke afwerking kunt u volgens uw eigen smaak bepalen, met de materialen die het best bij u passen. Naar energiezuinigheid toe, wordt er gestreefd naar een E-peil 30. In samenspraak met de bouwheer en de keuze van afwerking zal het definitieve E-peil kunnen berekend worden.

Vanaf €322.105,-

Residentie De Lantaarn

Theo de Beckerstraat 11, 3200 Aarschot

Residentie De Lantaarn is een zeer exclusief project van 7 appartementen op een toplocatie in centrum Aarschot. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 104m² en 151m² en beschikken over ruime terrassen.

Het project is een ensemble van vier gebouwen: een Herenhuis, twee historische loodsen Werkhuis en Pakhuis en een naastliggende...

Vanaf €465.200,-

Residentie Welpennest

Tervuursesteenweg 71 -73, 3060 Bertem

Nieuwbouwproject Welpennest is een kleinschalige residentie met 11 appartementen, gelegen op de Tervuursesteenweg te Bertem. Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met elk een privatief terras of tuintje. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen, standaard vloerverwarming en maakt gebruik van een warmtepomp. Gezien de energiezuinigheid heeft u de eerste 5 jaar ook recht op een korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing! Bij de appartementen dient u eveneens een pakket van 2 autostaanplaatsen bij aan te kopen (20.000 euro excl. kosten voor beide samen) en een kelderberging (7.500 euro excl. kosten). De oplevering van de appartementen is voorzien voor het najaar van 2019. Ook verkeerstechnisch is dit project zeer goed gelegen, met een goede ontsluiting naar E40, E314 en het centrum van Leuven. Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer (bushalte op 50m) en winkels in de buurt.

Vanaf €241.390,-

Residentie Berghenpark

Kempenlaan 20, 3140 Keerbergen

Residentie Berghenpark is een kleinschalig project van 12 energiezuinige appartementen in het centrum van Keerbergen.

U vindt binnen dit project ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een westelijk georiënteerd terras.

Deze appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Het E-peil van deze appartementen zal...

Vanaf €206.700,-

Meadow - Residentie Jasmijn

Rijweg, 3020 Herent

Met residentie Jasmijn start de tweede fase van het project Meadow. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden. De appartementen binnen residentie Jasmijn hebben 2 of 3 slaapkamers en ruime westgerichte terrassen. De mooie architectuur met veel aandacht voor lichtinval, functionaliteit en ruimtegevoel in combinatie met de hoogwaardige afwerking van de appartementen, maken van deze appartementen een unieke thuis of investeringsopportuniteit. Meer informatie over deze woongelegenheden? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Vanaf €268.000,-

Meadow - Residentie Hortensia

Rijweg, 3020 Herent

Met residentie Hortensia start de tweede fase van het project Meadow.In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame in...

Vanaf €268.000,-

Meadow - Residentie Iris

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart! Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden. De residenties bieden u appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ruime bewoonbare oppervlaktes vanaf 95m² en grote privatieve terrassen en/of tuinen. 

Vanaf €270.000,-

Meadow - Residentie Flox A

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart!
Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen.

In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt.

Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme vi...

Vanaf €267.000,-

Meadow - Residentie Flox B

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart! Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden. De residenties bieden u appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ruime bewoonbare oppervlaktes vanaf 95m² en grote privatieve terrassen en/of tuinen. 

Vanaf €285.000,-

Zwembadsite Wilsele

Aarschotsesteenweg 730, 3012 Wilsele

Naast het nieuwe zwembad duiken er nieuwe appartementen en handelsruimtes op rond een eigentijdse, sfeervolle binnentuin.
Het project telt 33 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.
Alle appartementen kijken uit op de gemeenschappelijke binnentuin, waarbij gelijkvloerse wooneenheden ook nog over een eigen tuin beschikken. 
Elk appa...

Vanaf €269.500,-

Residentie De Vuyst

Minderbroedersstraat 17-19, 3000 Leuven

Uitzonderlijke investeringsmogelijkheid van 13 assistentiewoningen in hartje Leuven!  De assistentiewoningen kunnen aangekocht worden als investering met een vastgesteld rendement. Het gebouw wordt uitgebaat als Abbeyfieldhuis (door vzw Abbeyfield Leuven) onder begeleiding van Abbeyfield Vlaanderen vzw.Bijkomend voordeel is dat u geen onroerende voorheffing betaalt.  De start van de werken is voorzien voor midden 2018; de oplevering voor eind 2019. 

Vanaf €207.906,-

Residentie Leplae

Minderbroedersstraat 17-19/3B-1, 3000 Leuven

Het Janseniushof is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige woonomgeving waar naast lofts, appartementen en luxueuze penthouses ook bejaardenflats en eengezinswoningen zullen worden opgetrokken. 
 
Residentie Leplae telt 23 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen en een penthouse op de dakverdieping. Daarnaast is het verplich...

Vanaf €345.000,-

Residentie Baeyens

Minderbroedersstraat 17-19/3B-2, 3000 Leuven

Het Janseniushof is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige woonomgeving waar naast lofts, appartementen en luxueuze penthouses ook bejaardenflats en eengezinswoningen zullen worden opgetrokken.   Residentie Baeyens telt 12 appartementen en een penthouse, verdeeld over 4 verdiepingen. Daarnaast is het verplicht om een ondergrondse autostaanplaats en berging bij aan te kopen. Alle gebouwen zijn gelegen langs het water, rondom een plein of in de aanwezigheid van groen. Als bewoner kan u genieten van wonen in het historisch centrum mét een uitstekende bereikbaarheid.

Vanaf €309.000,-

Residentie Mesos

Martelarenlaan 42, 3000 Leuven

Residentie Mesos telt 33 hoogwaardig afgewerkte appartementen van 73m² tot 148m², verspreid over 7 verdiepingen. De lichtrijke appartementen beschikken allemaal over een terras met een oppervlakte tussen 8m² en 24m². Het project is bovendien voorzien van een ondergrondse parking.
 
Bij dit project dient u per appartement een ondergrondse...

Vanaf €251.850,-

Residentie Eiland & Feestzaal (Dijledelta)

Sluisstraat 14, 3000 Leuven

Aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom wordt de komende jaren de laatste industriële site in de stad, de voormalige Inbev-site, omgevormd tot een nieuwe stadswijk: DijleDelta. In een eerste fase worden de gebouwen 'Eiland & Feestzaal' gerealiseerd.  De appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers en worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bij de indeling van de appartementen staat voornamelijk de functionaliteit voorop. Zo beschikken de appartementen over: een ruime inkom met ruimte voor vestiaire en toilet met wastafel; een leefruimte met grote raampartijen aan het terras; een geïnstalleerde open keuken; een badkamer met ligbad (en douchezone) en dubbele wastafel; etc. 

Vanaf €366.050,-

Woningen Molenveld

Molenveld, 3020 Herent

De nieuwe woonbuurt Molenveld biedt u in een eerste fase 38 unieke gezinswoningen met een ruime variatie aan grond- en bouwoppervlakte. De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige woonomgeving.

De buurt combineert de praktische voorzieningen van de nabije stad met de rust van het groene He...

Vanaf €407.000,-

Residentie Brunerode

Dorpstraat 11, 3360 Bierbeek

Oplevering zomer 2017!Residentie Brunerode bestaat uit 11 energiezuinige villa-appartementen, die samen een harmonisch en architecturaal mooi geheel vormen. De appartementen zijn ruim, onderhoudsvriendelijk en kwaliteitsvol afgewerkt. De entiteiten beschikken over 1 tot 3 slaapkamers en hebben een oppervlakte tussen 78m² en 151m². Alle woningen zijn eveneens voorzien van een ruim terras of privatieve tuin.   Bij dit project wordt doelbewust gekozen voor opbouw en materialen die nu reeds de noden van morgen invullen. De energiezuinige appartementen zullen nu reeds een E-peil van 30 bereiken.

Vanaf €241.000,-

Residentie Mondriaan

Blandenstraat 175, 3050 Oud-Heverlee

LAATSTE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!!!

Residentie Mondriaan telt 16 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over 2 gebouwen. Mondriaan staat voor een aantrekkelijke architectuur, een optimaal wooncomfort en een doorgedreven energiezuinigheid. De woongelegenheden omarmen hiermee nu reeds de toekomst. De praktische indeling van de...

Vanaf €265.900,-

Residentie Capellenhof

Milsestraat 48, 3053 Haasrode

WERKEN GESTARTNieuwbouw Haasrode:  maak nu afspraak en kies uw info-dag !  Contacteer ons via 0491 90 99 90 en we bekijken samen vrijblijvend de mogelijkheden binnen dit project. Residentie Capellenhof, tegenover de kerk van Haasrode, biedt ruimte voor 3 commerciële plaatsen,   op de verdieping 6 appartementen met 2 slaapkamers, 5 achterin gelegen hedendaagse woningen met 3 slaapkamers.  Bij het ontwerp van deze kleinschalige residentie werd veel aandacht geschonken aan de integratie van de gebouwen in de plaatselijke buurt, alsook aan het comfort en een hoge technische kwaliteit.  Bovendien is er een ondergrondse parking die plaats biedt voor 30 open autostaanplaatsen en 6 garageboxen. (autostaanplaats apart aan te kopen: vanaf 22.000 euro excl. kosten). Haasrode, deelgemeente van Oud-Heverlee, is gekend voor haar groene omgeving. De residentie is prima gelegen, nabij een bushalte   en vlotte verbindingen naar uit- en invalswegen. Alle dagdagelijkse voorzieningen zoals bakker, supermarkt, apotheek, e.d. zijn vlakbij. Bovendien bevindt de basisschool zich op 150m. 

Vanaf €240.000,-

Residentie Robijn

Dorpstraat 548, 3061 Leefdaal

In de dorpskern van Leefdaal, op de hoek van de Dorpsstraat en de Mezenstraat, start de bouw van Residentie Robijn. Het hedendaagse gebouw telt 17 appartementen met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers; allen met een ruim terras.

Bij het ontwerp van de appartementen staan een maximalisatie van het ruimtegevoel en de lichtinval centraal. Da...

Vanaf €163.000,-

Residentie Poorthof

Beauduinstraat, 3300 Tienen

Het "Poorthof"; vandaag wonen in de appartementen van de toekomst.  U kan kiezen tussen 1,2 en 3 kamerappartementen die allen beschikken over een leefterras. Er is een afgesloten fietsenstalling op de aangelegde binnentuin en op de ondergrondse verdieping bevinden zich parkings en bergingen. Er is veel aandacht besteed aan groen rond het gebouw. De appartementen zijn "Bijna Energie Neutraal" (BEN- norm) en met hun E-peil van maximum 30 heel wat zuiniger dan de huidige norm van E 50.

Vanaf €165.540,-

Residentie Pit

Anemonenlaan, 3300 Tienen

REEDS 75% VERKOCHT
Het majestueuze Pit gebouw vormt met zijn elegante en functionele architectuur het stralende middelpunt van het nieuwe Anemoon woonproject. De aantrekkelijke en tegelijk functionele vormgeving draagt de signatuur van het befaamde B-architecten team. Een belangrijk streefdoel van de architecten bestond uit het maximaal voorzi...

Vanaf €229.000,-

Residentie De Gaerd

Leuvensesteenweg 370, 3370 Boutersem

Nieuwbouwproject De Gaerd: stijlvol en exclusief wonen in het centrum van Boutersem.Dit kleinschalige project (5 luxe appartementen en 2 kantoren met ondergronds garagecomplex met kelders) bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Boutersem.De ruime appartementen bieden allemaal een mooie woonoppervlakte tussen 100m² en 127m². Elk appartement beschikt ook over een mooi privé-terras variërend tussen 18m² en 36m². De exclusieve penthouse heeft zelfs een terras van maar liefst 113m²!

Vanaf €359.815,-

Residentie Hart van Keerbergen

Papestraat, 3140 Keerbergen

Residentie Hart van Keerbergen situeert zich op de hoek van de Oudstrijderslaan en de Papestraat, rechtover het gemeenteplein en telt 24 appartementen, 1 woning en 2 handelsruimten.

Bij de appartementen heeft u keuze in appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers; elk met een privatief terras en/of tuintje. De bewoonbare oppervlakte van de...

Vanaf €239.000,-

Residentie Margaux II

Leuvenseweg 31, 3020 Herent

Residentie Margaux II omvat 8 appartementen verdeeld over 2 inkomhallen. De 3 gelijkvloerse appartementen en 5 duplexen zijn allen milieuvriendelijke units en voldoen aan de BEN-normen. Bovendien hebben alle wooneenheden een ruim, zuidgericht terras. De ondergrondse parkeergarage is bereikbaar via 2 trappenhallen en een autolift. Een ondergrondse autostaanplaats is beschikbaar vanaf 19.000 euro (excl. kosten).  Deze BEN-appartementen leveren een meerwaarde op nu én in de toekomst, zowel naar bewoning toe (bijvoorbeeld korting onroerende voorheffing), als bij een latere verkoop of indien u wenst te verhuren

Vanaf €249.000,-

Nieuwbouw woningen Veldstraat

Veldstraat 45, 3001 Heverlee

In de Veldstraat te Heverlee worden 6 gekoppelde, energiezuinige (E<30) woningen gebouwd.

De woningen hebben een zeer ruime bewoonbare oppervlakte tussen 199m² en 217m² en beschikken allen een leuke zuid georiënteerde tuin.

Elke woning telt 4 slaapkamers en heeft extra mogelijkheid om een 5de slaapkamer te creëren op de zo...

Vanaf €365.441,-

Residentie Hertog Van Arenberg

Voor wie houdt van mooie architectuur, grote terrassen met ZO of ZW oriëntatie in de nabijheid van een zeer uitgeruste woonkern biedt dit nieuwe woonproject een uitgelezen kans. Dit exclusieve nieuwbouwproject "Hertog van Arenberg" bevindt zich in het centrum van Tremelo. Alle diensten en een ruime keuze aan winkels bevinden zich op wandelafstand. Het project biedt het comfort van de nabijheid van het centrum en luxueuze bewoonbare oppervlakte binnenin. De 9 wooneenheden bestaan telkens uit één niveau, wat ze uitermate geschikt maakt voor alle leeftijdsgroepen. De bewoonbare oppervlakte is variërend van 95m² tot 145m², met telkens 2 of 3 slaapkamers en terrassen van 13m² tot 44m². Verder heeft dit project een ondergrondse parkeergarage bestaande uit 1 grote garagebox ( €26.000), 15 autostaanplaatsen ( €18.500) en 9 kelders ( €3.500 à €4.500). Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Meer info via 0477/41.23.83.

Vanaf €399.100,-

Residentie Groot Park - Sint-Paulus

Groot Park 19, 3360 Lovenjoel

Rond 1925 werden in het park verschillende paviljoenen opgetrokken in een typische Engelse stijl met bruinrode bakstenen, trapgevels en grote ramen.

Afgelopen jaren werden de paviljoenen Sint-André en Sint-Benedictus gerenoveerd, hierbij werd gewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor functionaliteit en esthetiek.

In...

Vanaf €292.400,-

Residentie Sint Benedictus

Groot Park 7, 3360 Bierbeek (Lovenjoel)

Instapklaar appartement beschikbaar!Na de ontwikkeling van Sint-André, wordt het paviljoen Sint-Benedictus de volgende stap in herontwikkeling van het Groot Park. Ook hier zullen de authentieke elementen van het gebouw behouden blijven. De prachtige steenrode trapgevels, de typische raamverdelingen en de hoge plafonds geven de paviljoenen immers een uniek karakter. Binnen zullen de 18 parkappartementen voorzien worden van alle hedendaags comfort en zullen ze voldoen aan de huidige strenge normen inzake energieverbruik en akoestiek. De entiteiten hebben eveneens een prachtig uitzicht over het park en de mogelijkheid bestaat om een ondergrondse parking bij aan te kopen.

Vanaf €424.500,-

Residentie Happy Living

Groot Park 19, 3360 Bierbeek Lovenjoel

Het Groot Park wordt ontwikkeld tot een gemengd project waar wonen, werken en vrije tijd aan bod komen. De parkappartementen zijn op verschillende locaties binnen het park gevestigd. Happy Living bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m² tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160...

Vanaf €255.950,-

Kapitein Gilson

Gilsonplein, 3200 Aarschot

In het nieuwbouwproject Gilson werd een prachtig, modern appartementsgebouw opgetrokken. In dit gebouw werden 44 appartementen ondergebracht en 4 commerciële ruimtes. Het Kapitein Gilsonplein ligt pal naast de N19, één van de belangrijke toegangswegen naar het centrum van Aarschot. Het station en belangrijke diensten en winkels liggen op wandelafstand. Momenteel zijn er nog slechts 2 handelsruimten en 3 parkeerplaatsen beschikbaar. De handelsruimten worden casco aangeboden en kunnen samengevoegd worden. De commerciële ruimten hebben een oppervlakte van 435,90 m² en 381,3 m² . Meer informatie over deze units? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Vanaf €401.250,-

Verkaveling Kwaadbunder

Kwaadbunder, 3150 Haacht Wespelaar

Deze nieuwe woonbuurt biedt u een gevarieerd gamma aan in rijwoningen en half open bebouwingen waarvan de eerste woningen binnen 6 maand opgeleverd worden. Zeven unieke gezinswoningen met een ruime variatie aan grond- en bouwoppervlakte. De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige groene woonomgevin...

Vanaf €299.473,-

Residentie Leigracht

Rillaarseweg 10, 3390 Tielt-Winge

De residentie bestaat uit 18 ruime, stijlvolle afgewerkte appartementen en duplexen met keuze uit 2 of 3 slaapkamers gelegen in het centrum van Tielt-Winge. Momenteel is het project voor 85% verkocht en bieden wij de laatste 2 units aan, namelijk: - een duplex appartement met 3 slaapkamers - E-peil 52 - een gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers - E-peil 56 Het ontwerp van het project is in handen van Architectenbureau Sven Dezittere, die tevens ook de volledige coördinatie van het project op zich neemt. De appartementen bieden u ruimte, modern wooncomfort en dankzij de optimale oriëntatie en de grote glaspartijen veel lichtinval. De ruime zonneterrassen laten u toe een frisse neus te halen of buiten te genieten van een zomerse dag. Al deze woongelegenheden zijn opgetrokken met duurzame materialen. De appartementen zijn volledig afgewerkt (excl. schilderwerken) en zijn voorzien van een volledig geïnstalleerde keuken en badkamer. Al deze appartementen zijn zeer kwalitatief afgewerkt. De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming, hebben allemaal een individuele HR Verwarmingsketel en hebben een elk hun ventilatie-unit type C Renson. Ondersteunende functies, parkeergelegenheid en bergruimte dragen bij aan de aantrekkingskracht van dit project. Troeven: - zeer goed bereikbaar met de auto - openbaar vervoer vlakbij - centraal gelegen met nabijheid van alle nuttige voorzieningen (Spar, bakker, gemeentehuis, ...) - in de onmiddellijke omgeving van oprit autostrade - lift aanwezig - ruime inrit binnen in het gebouw zodat auto's op een vlotte manier binnen en buiten kunnen. Momenteel zijn er nog slechts 2 units beschikbaar! Meer informatie over deze woongelegenheden? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Vanaf €246.150,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan