Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon

Residentie Brabançonne

Brabanconnestraat 65-67, 3000 Leuven

Zelf wonen of investeren? Het kan in residentie Brabançonne!

In deze residentie in hartje Leuven worden er 2 exclusieve stadswoningen gerealiseerd, 1 duplex-appartement en 3 studentenkamers met een gemeenschappelijke keuken en fietsenstallingen.

Het project kenmerkt zich met een moderne architectuur, zowel langs de buiten- en binnenkant, die harmonieus geïntegreerd werd in het straatbeeld. De uitstekende raamkaders die speelsverdeeld zijn over de voorgevel geven karakter en reliëf. Ook de nuancering in gevelsteen is een onderscheidend architectonisch element.

Het is mogelijk een autostaanplaats bij aan te kopen op slechts 2 minuten wandelen (170m) in de ondergrondse parking in het Vesalius-complex, bereikbaar via de inrit in de Brabançonnestraat 6.

Residentie Brabançonne is opgebouwd uit een linker- en een rechtergedeelte:
Het linkergedeelte met huisnummer 65 omvat een stadswoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een tuintje. Deze woning bevindt zich op het gelijkvloers en de 1ste en 2de verdieping. De 3 studentenkamers en de gemeenschappelijke keuken bevinden zich op de 2de en 3de verdieping.
Het rechtergedeelte met huisnummer 67 omvat een stadswoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een tuintje. Deze woning bevindt zich op het gelijkvloers en de 1ste en 2 de verdieping. Het duplex-appartement bevindt zich op de 2de en 3de verdieping.

Meer info? Mail naar nieuwbouw@living-stone.be of bel 0491/90.99.90.

Info?

Living Stone nieuwbouw Team
nieuwbouw@living-stone.be
0491 90 99 90

Beschikbaarheid

Nr.TypeOpp.Prijs excl. btwMeer info
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan