Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon

Residentie Salve Mater - Vanaf €255.950,-

Groot Park 19, 3360 Bierbeek Lovenjoel

Het Groot Park wordt ontwikkeld tot een gemengd project waar wonen, werken en vrije tijd aan bod komen. De parkappartementen zijn op verschillende locaties binnen het park gevestigd.

Ook het voormalige hoofdgebouw in het park ‘Salve Mater’ krijgt een residentiële bestemming met 38 appartementen in de vallei- of dreefvleugel en 17 nieuwbouw appartementen.

Salve Mater bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m² tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160m².

Alle appartementen genieten van een zuid- of westoriëntatie en kijken uit over de vallei, de dreef of de binnentuinen. Elk appartement heeft een terras aan de leefruimte met open keuken.

Om het ruimtegebruik te optimaliseren zijn er gemeenschappelijke faciliteiten voorzien zoals een ingerichte kinderspeelruimte, 2 logeerkamers, een foyer met haard, een kluslokaal, een grote fietsenstalling en de infrastructuur voor 'delivery lockers', wasserette, dokterskabinet en kapper/schoonheidssalon.

In de voormalige kerk/kapel van het Salve Mater domein wordt een wellness-center voorzien, toegankelijk voor de bewoners van de verschillende paviljoenen in Groot Park.

De wellness-faciliteiten bestaan uit een 16m lang verwarmd binnenzwembad met aangrenzend een terras in de binnentuin dat toegankelijk is via de grote raampartijen. Verder is er een fitnessruimte voorzien die uitgerust wordt met moderne, professionele toestellen. Ook een sauna, voldoende douches en kleedruimtes zullen aanwezig zijn.
Voor de meeste bewoners van Salve Mater is het wellness-center te bereiken via interne circulatie. Bewoners van de andere paviljoenen komen via een aparte ingang.

Prijzen exclusief registratierechten en/of BTW (nieuwbouwvleugel) en inclusief parkeerplaats en kelderberging!

Info?

Living Stone nieuwbouw Team
nieuwbouw@living-stone.be
0491 90 99 90

Project agent

Beschikbaarheid

Nr.TypeOpp.Prijs excl. btwMeer info
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan