Preloader image

Loading...

Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon

Residentie Eiland & Feestzaal (Dijledelta) - Vanaf €366.050,-

Sluisstraat 14, 3000 Leuven

Aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom wordt de komende jaren de laatste industriële site in de stad, de voormalige Inbev-site, omgevormd tot een nieuwe stadswijk: DijleDelta. In een eerste fase worden de gebouwen 'Eiland & Feestzaal' gerealiseerd.

De Vaartkom is een bijzondere plek in Leuven. De oude industriële site rondom de Vaart en de Dijle evolueert volop. Ze groeit uit tot een stijlvolle, levendige en groene stadswijk boordevol creativiteit en sociale interactie. De kwaliteitsvolle mix van wonen, werken en vrijetijdsbeleving aan het water voegt met zijn grootstedelijke allures een nieuwe dynamiek toe aan het stadscentrum.

De appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers en worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bij de indeling van de appartementen staat voornamelijk de functionaliteit voorop. Zo beschikken de appartementen over: een ruime inkom met ruimte voor vestiaire en toilet met wastafel; een leefruimte met grote raampartijen aan het terras; een geïnstalleerde open keuken; een badkamer met ligbad (en douchezone) en dubbele wastafel; etc.

Er is eveneens de mogelijkheid om een ondergrondse autostaanplaats bij aan te kopen voor 35.750 euro (inclusief BTW).

De gehele ontwikkeling is voorzien van veel groen. Centraal op de site wordt het Sluispark aangelegd. Op verschillende plaatsen binnen het project zal de momenteel overwelfde Dijle opnieuw in open bedding heraangelegd worden, zodat het water terug nadrukkelijk in de stad aanwezig zal zijn. De appartementen ten zuidoosten van het Sluispark zullen uitkijken over het park en/of het water.

Eiland & Feestzaal: een unieke woonervaring vlakbij centrum Leuven!

Info?

Living Stone nieuwbouw Team
nieuwbouw@living-stone.be
0491 90 99 90

Beschikbaarheid

Nr.TypeOpp.Prijs excl. btwMeer info
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan