Preloader image

Loading...

Residentie Berghenpark

Kempenlaan 20, 3140 Keerbergen

Residentie Berghenpark is een kleinschalig project van 12 energiezuinige appartementen in het centrum van Keerbergen. U vindt binnen dit project ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een westelijk georiënteerd terras. Deze appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Het E-peil van deze appartementen zal maximum 30 bedragen. Concreet betekent dit dat de kosten voor verwarming en warm water zo goed als nihil zullen zijn. Gezien het lage E-peil is er tevens een korting voorzien op de te betalen onroerende voorheffing (grondlasten). Bij alle appartementen dient een berging en autostaanplaats in de kelder bij aangekocht te worden. Meer info over deze appartementen? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be.

Vanaf €206.700,-

Residentie Hart van Keerbergen

Papestraat, 3140 Keerbergen

Residentie Hart van Keerbergen situeert zich op de hoek van de Oudstrijderslaan en de Papestraat, rechtover het gemeenteplein en telt 24 appartementen, 1 woning en 2 handelsruimten.

Bij de appartementen heeft u keuze in appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers; elk met een privatief terras en/of tuintje. De bewoonbare oppervlakte van de...

Vanaf €239.000,-

Residentie Hertog Van Arenberg

Voor wie houdt van mooie architectuur, grote terrassen met ZO of ZW oriëntatie in de nabijheid van een zeer uitgeruste woonkern biedt dit nieuwe woonproject een uitgelezen kans. Dit exclusieve nieuwbouwproject "Hertog van Arenberg" bevindt zich in het centrum van Tremelo. Alle diensten en een ruime keuze aan winkels bevinden zich op wandelafstand. Het project biedt het comfort van de nabijheid van het centrum en luxueuze bewoonbare oppervlakte binnenin. De 9 wooneenheden bestaan telkens uit één niveau, wat ze uitermate geschikt maakt voor alle leeftijdsgroepen. De bewoonbare oppervlakte is variërend van 95m² tot 145m², met telkens 2 of 3 slaapkamers en terrassen van 13m² tot 44m². Verder heeft dit project een ondergrondse parkeergarage bestaande uit 1 grote garagebox ( €26.000), 15 autostaanplaatsen ( €18.500) en 9 kelders ( €3.500 à €4.500). Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Meer info via 0477/41.23.83.

Vanaf €399.100,-

Verkaveling Kwaadbunder

Kwaadbunder, 3150 Haacht Wespelaar

Deze nieuwe woonbuurt biedt u een gevarieerd gamma aan in rijwoningen en half open bebouwingen waarvan de eerste woningen binnen 6 maand opgeleverd worden. Zeven unieke gezinswoningen met een ruime variatie aan grond- en bouwoppervlakte. De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige groene woonomgevin...

Vanaf €299.473,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan