Mazarin à Aarschot
Mazarin
Herseltsesteenweg 159, 3200 Aarschot
de € 369.000
  •  3
  •  159 m²

Mazarin à Aarschot

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW!

Ruim én energiezuinig wonen in Aarschot?

Deze 2 unieke penthouses in project ‘Mazarin’ bieden heel wat oppervlakte en lichtinval.

De appartementen hebben een zeer functionele indeling met het leefgedeelte aan de ene zijde van het appartement en het nachtgedeelte aan de andere.

De lichtrijke leefruimtes met keuken (nog volgens budget lastenboek zelf uit te kiezen door de koper) hebben ramen aan weerszijden; wat een zeer ruimtelijk gevoel geeft.

Beide penthouses beschikken over een ruim zuid-oost georiënteerd terras. Deze wordt uitgevoerd in dezelfde tegels als de tegels voor binnen. Dat zorgt voor een visueel mooi uniform geheel. De vloeren van het appartement worden voor badkamers, berging en toilet in tegels voorzien. Voor de leefruimte, slaapkamers en hal is er een lichte eiken fineerparket voorzien.

Het nachtgedeelte bestaat uit 3 ruime slaapkamers, badkamers en een apart toilet. Uitzonderlijk voor nieuwbouwappartementen zijn de ramen in de badkamers!
Daarenboven beschikken de appartementen een eigen warmtepomp (lucht-water), ventilatiesysteem D, vloerverwarming, … waardoor ze een e-peil lager dan 30 behalen en bijgevolg BEN-appartementen zijn.

Bij dit appartement dient u eveneens een ondergrondse autostaanplaats en kelder bij aan te kopen. Samen 29.500 euro excl kosten.

De oplevering van de appartementen is voorzien voor het najaar van 2022.

Graag meer informatie of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Partager le projet

Nous contacter

Vous devez entrer votre prénom.
Vous devez entrer votre nom.
Vous devez entrer votre email.
Vous devez entrer votre .
Vous devez entrer votre message.
Vous devez accepter nos conditions générales.