Een eigen living stone kantoor?

Herkent u zich in één van deze profielen?

U bent een uitstekende lokale makelaar met bewezen verdiensten in een bestaand vastgoedkantoor dat niet het uwe is. U droomt van een eigen kantoor in deze regio.

U hebt een goed draaiend vastgoedkantoor en bent een belangrijke speler in uw lokale markt. De administratieve rompslomp, de marketingvereisten en het personeelsbeheer zorgen er echter voor dat u geen of weinig tijd heeft om nog te doen wat u het liefst doet: bemiddelen.

U beschikt over bewezen commerciële en sociale vaardigheden en u hebt door uw job (bvb. in het bank- en of verzekeringswezen, notariaat...) een belangrijk lokaal netwerk aan particuliere en professionele klanten opgebouwd. U bent op pensioen maar wil nog wat actief blijven, u bent het slachtoffer van een (toekomstige) sanering of u zoekt een nieuwe uitdaging tout court.

Of u nu pas 25 ,bijna 40 of reeds 60 + bent?

Of u nu voltijds of deeltijds aan de slag wilt blijven?

Living Stone kan u misschien een mooi perspectief bieden. Een eigen Living Stone onthaalpunt met volledige ondersteuning zodat u zich kan toeleggen op wat u het liefst doet: contacten leggen met (potentiële) klanten, hun woning verkopen of verhuren en genieten van een geslaagde transactie. En dit op maat van uw (vrije) tijdsbesteding.

Interesse? Neem contact op met Koen Hoste via 0475 399 699 of via koen@living-stone.be

Blijf op de hoogte Waardebepaling
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan