Preloader image

Loading...

Je wenst te verkopen?

Verkopen

Een eigendom verkopen is voor de meesten onder ons een ingrijpende financiële beslissing en vaak ook een emotionele gebeurtenis. Op zo'n moment is er nood aan een ervaren partner die zich heel goed kan inleven in uw bekommernissen maar u ook heel open en deskundig adviseert zonder rond de figuurlijke pot te draaien. En uiteindelijk moet die samenwerking resulteren in een mooi verkoopresultaat.

Living Stone is actief in de regio Leuven-Mechelen- Brussel en het Hageland. We hebben een netwerk van lokale kantoren in Leuven, Oud-Heverlee, Tienen, Haacht, Mechelen en Zaventem.

Ons aanbod is ruim en gevarieerd. Parkings, studentenflats, (nieuwbouw)appartementen, (rij)woningen, villa's, kasteeltje, bouwgrond...? We vinden een koper dankzij een jarenlange marktkennis en een doelgerichte aanpak op maat van uw type eigendom.

Ook voor de verkoop van commercieel en industrieel vastgoed kan u bij ons terecht.

Aanpak

Ons blijvend succes wordt gedragen door teamwork en een klantgerichte organisatie. Onze ervaren vastgoedmakelaars werken én leven in de regio waar uw woning zich bevindt. Ze kennen de streek en de verschillende buurten dan ook heel goed. Een persoonlijke makelaar volgt uw dossier over het ganse verkooptraject.

Wij hechten heel veel belang aan een persoonlijke benadering en daarom geven we onze makelaars veel tijd om u te informeren en de potentiële kopers grondig op te volgen. Net daarom worden ze permanent ondersteund door ons "in-huis" -team voor wat betreft administratieve formaliteiten, marketinginitiatieven, onthaal enz...

We merken namelijk dat een deskundige makelaar die volop bezig kan zijn met de opvolging van zijn klanten de beste garantie is op een vlotte verkoop. En net omdat we goed onderbouwd zijn in ondersteuning staan we dichter bij de mensen.

Daarenboven beschikken we over een heel groot intern klantenbestand en een ruime waaier aan (innovatieve) communicatietools die zijn gelijke niet kent in onze regio.

Dienstverlening op maat

Wij voorzien een dienstverlening op maat voor:

Wij beschikken over een database van kapitaalkrachtige klanten die aan vastgoedopbouw doen als onderdeel van hun vermogen. Dergelijke klanten hebben interesse voor studentenhuizen, flatgebouwen, winkelpanden enz… die ze nadien via onze diensten laten beheren.

Wenst u dergelijke eigendommen te verkopen?

Neem dan eens contact op met Koen Hoste via koen@living-stone.be of via 0475 399.699.

Als bekende regionale en lokale speler wordt Living Stone meer en meer geconsulteerd door klanten die op zoek zijn naar winkel- of kantoorruimte voor eigen gebruik, als investering of in opdracht van hun werkgever.

Onze hoge herkenbaarheid en onze goede reputatie zijn in combinatie met ons uitgebreid netwerk belangrijke troeven om snel en deskundig de juiste B2C en B2B klanten te vinden.

Meer info over onze aanpak?

Contacteer ons dan via 0491 905 901 of via info@living-stone.be.

"Het belangrijkste in communicatie is horen wat niet gezegd wordt"

Peter F. Drucker

Hoofdkantoor

Leuven, Dirk Boutslaan 30
Steeds welkom van 10u - 13u en van 15u - 18u
of op afspraak: 016 607 609 - 0491 905 901

Lokale kantoren (Steeds welkom op afspraak)

Haacht, Keerbergsesteenweg 33
0477 412 383

Mechelen, Hoogstraat 5
0491 905 903

Brussel, Leuvensesteenweg 677
0488 661 988

Oud-Heverlee, Dorpsstraat 57
0491 905 905

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan