Draai mee in het hart van een onderneming

Heb je al eens nagedacht om in een kleiner bedrijf  te gaan werken?  Uit een onderzoek blijkt dat 55% van de mensen liefst zou werken in een bedrijf met minder dan 100 medewerkers. Bovendien zou 84% van de mensen die in een klein bedrijf werken bij een nieuwe job opnieuw kiezen voor een kleine of middelgrote onderneming. Een bedrijf als Living Stone met ca 25 medewerkers heeft dan ook heel wat voordelen te bieden.


What’s in it for me?

In kleine bedrijven is de taakinhoud per personeelslid een pak gevarieerder. Terwijl men in grote organisaties meer zaken afbakent kun je in kleinere bedrijven vaak uiteenlopende verantwoordelijkheden krijgen. Bovendien zijn kleinere bedrijven ook minder gebonden aan formaliteiten en procedures. De vlakke organisatiestructuur en korte communicatielijnen scheppen ruimte voor initiatief. Je krijgt dus de kans om mee te draaien in het hart van de onderneming en echt een verschil te maken.

Daarnaast mag je ook het sociale aspect niet vergeten. In kleine organisaties staan collega’s dichter bij elkaar. Er heerst vaak een sterk  “wij-gevoel”. Er is voldoende plezier op het werk en je kan rekenen op de steun van collega’s.


Wat verwachten wij?

In onze organisatie is het belangrijk  dat je flexibel en zelfstandig kunt werken. Er heerst een ‘hands on’ mentaliteit. Daarnaast verwachten wij ook betrokkenheid bij het bedrijf, net omdat iedereen zo’n belangrijk deel van het geheel is. Daarenboven is het voor een dienstverlenend bedrijf als het onze belangrijk dat U naast een portie gezonde IQ ook over voldoende EQ bezit.Actuele jobaanbiedingen

 

Klik hier voor de huidige aanbiedingen.