Living Stone werd in 1993 opgericht in Leuven door de huidige zaakvoerders Koen Hoste en Dimitri Delooz .

 

Sindsdien is Living Stone zowel naar aantal medewerkers, werkgebied en dienstverlening sterk gegroeid. Living Stone is vooral actief binnen de twee driehoeken Leuven-Brussel-Mechelen en Leuven-Tienen-Aarschot. Het hoofdkantoor in Leuven wordt omringd door satellietkantoren in Zaventem, Haacht, Tienen en Mechelen. In totaal zijn ca 25 medewerkers dagelijks in de weer om u te helpen.

 

Wij geloven in specialisatie, betrokkenheid en kwaliteit. In onze afdelingen verkoop,  verhuur, nieuwbouw, bedrijfsvastgoed en beheer, vindt u dan ook enkel persoonlijke raadgevers die specifiek voor deze activiteiten werden opgeleid.
Enerzijds kunnen we door onze grootte een efficiënte en
continue dienstverlening  garanderen. Anderzijds zorgen we dankzij de doorgedreven specialisatie voor een persoonlijke vertrouwensrelatie met elke eigenaar.

 

De tastbare kwaliteit die wij willen aanbieden wordt gecommuniceerd via het Certeslabel en het hier aan gekoppelde kwaliteitscharter dat ons verplicht tot het leveren van de beste dienstverlening op de markt (certes.be).

 

Wenst u meer te weten over onze dienstverlening? Laat dan niet na ons te contacteren via 016/607 609 of 02/25 200 25 of via onthaal@living-stone.be. Dan zullen we u met plezier deskundig adviseren en informeren hoe we meer dan 500 transacties per jaar  tot een goed einde brengen.

 

Surf naar ons YouTube kanaal

Surf naar onze Facebook pagina