Preloader image

Loading...

Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon

Residentie De Gaerd - Vanaf €359.815,-

Leuvensesteenweg 370, 3370 Boutersem

Nieuwbouwproject De Gaerd: stijlvol en exclusief wonen in het centrum van Boutersem.
Dit kleinschalige project (5 luxe appartementen en 2 kantoren met ondergronds garagecomplex met kelders) bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Boutersem.

De unieke residentie wordt gebouwd op een mooi perceel van 14a 50ca. De oorspronkelijke tuinmuur wordt volledig gerestaureerd en specifieke tuinaanleg wordt voorzien. Hierdoor is de residentie omringd met een aangenaam groen kader. Er wordt voor de bewoners eveneens een petanquebaan ingericht in de tuin.
Een stijlvolle houten poort (elektronisch) sluit het domein af van de openbare weg.

De ruime appartementen bieden allemaal een mooie woonoppervlakte tussen 100m² en 127m². Elk appartement beschikt ook over een mooi privé-terras variërend tussen 18m² en 36m². De exclusieve penthouse heeft zelfs een terras van maar liefst 113m²!

De residentie is uitgerust met een lift, aangepast voor rolstoel met begeleider. Het keldercomplex en alle verdiepingen zijn via deze weg makkelijk toegankelijk.

Deze mooie appartementen worden op hoge standaard afgewerkt met oog voor detail en bieden heel wat modern comfort en luxe (klant heeft keuze in afwerkingsmaterialen). Voor o.a. de keuken en de badkamer worden ruime budgetten voorzien.

Uiteraard is dit ook een energiezuinig project (E peil 50) waarbij gewerkt wordt met de beste thermische en akoestische isolatiematerialen. Vloerverwarming is standaard voorzien (condenserende gaswandketel met HR+ label). Er wordt ook een zonneboiler voorzien voor het sanitair warm water en de toiletten worden aangesloten op regenwater.

De aanvang van de werken is voorzien rond mei 2016, oplevering waarschijnlijk begin 2018.

Kortom een uniek concept met speciale aandacht voor de moderne en strakke architectuur waarbij lichtinval, woonkwaliteit en energiezuinigheid centraal staan

Info?

Living Stone nieuwbouw Team
nieuwbouw@living-stone.be
0491 90 99 90

Beschikbaarheid

Nr.TypeOpp.Prijs excl. btwMeer info
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan