Preloader image

Loading...

Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon
Slider image
zoom icon

Residentie Capellenhof - Vanaf €240.000,-

Milsestraat 48, 3053 Haasrode

Residentie Capellenhof, tegenover de kerk van Haasrode, biedt ruimte voor 6 appartementen met 2 slaapkamers, 5 achterin gelegen hedendaagse woningen met 3 slaapkamers en 2 commerciële ruimten.

Bij het ontwerp van deze kleinschalige residentie werd veel aandacht geschonken aan de integratie van de gebouwen in de plaatselijke buurt, alsook aan het comfort en een hoge technische kwaliteit. Architect Stephan Debray koos resoluut voor ruime leefruimten en duurzame materialen die eveneens onderhoudsvriendelijk zijn.

Bovendien is er een ondergrondse parking die plaats biedt voor 32 open autostaanplaatsen en 5 garageboxen. (autostaanplaats verplicht bij aan te kopen: vanaf 22.000 euro excl. kosten).

Haasrode, deelgemeente van Oud-Heverlee, is gekend voor haar groene omgeving. De residentie is prima gelegen met een bushalte voor de deur en vlotte verbindingen naar uit- en invalswegen.

Alle dagdagelijkse voorzieningen zoals bakker, supermarkt, apotheek, e.d. zijn vlakbij. Bovendien bevindt de basisschool zich op 150m.

Info?

Living Stone nieuwbouw Team
nieuwbouw@living-stone.be
0491 90 99 90

Beschikbaarheid

Nr.TypeOpp.Prijs excl. btwMeer info
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan