Preloader image

Loading...

Residentie Poorthof

Beauduinstraat, 3300 Tienen

Het "Poorthof"; vandaag wonen in de appartementen van de toekomst.  U kan kiezen tussen 1,2 en 3 kamerappartementen die allen beschikken over een leefterras. Er is een afgesloten fietsenstalling op de aangelegde binnentuin en op de ondergrondse verdieping bevinden zich parkings en bergingen. Er is veel aandacht besteed aan groen rond het gebouw. De appartementen zijn "Bijna Energie Neutraal" (BEN- norm) en met hun E-peil van maximum 30 heel wat zuiniger dan de huidige norm van E 50.

Vanaf €165.540,-

Residentie Pit

Anemonenlaan, 3300 Tienen

REEDS 75% VERKOCHT

Het majestueuze Pit gebouw vormt met zijn elegante en functionele architectuur het stralende middelpunt van het nieuwe Anemoon woonproject. De aantrekkelijke en tegelijk functionele vormgeving draagt de signatuur van het befaamde B-architecten team. Een belangrijk streefdoel van de architecten bestond uit het maximaa...

Vanaf €229.000,-

Residentie De Gaerd

Leuvensesteenweg 370, 3370 Boutersem

Nieuwbouwproject De Gaerd: stijlvol en exclusief wonen in het centrum van Boutersem.Dit kleinschalige project (5 luxe appartementen en 2 kantoren met ondergronds garagecomplex met kelders) bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Boutersem.De ruime appartementen bieden allemaal een mooie woonoppervlakte tussen 100m² en 127m². Elk appartement beschikt ook over een mooi privé-terras variërend tussen 18m² en 36m². De exclusieve penthouse heeft zelfs een terras van maar liefst 113m²!

Vanaf €359.815,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan