Preloader image

Loading...

Residentie Welpennest

Tervuursesteenweg 71 -73, 3060 Bertem

Nieuwbouwproject Welpennest is een kleinschalige residentie met 11 appartementen, gelegen op de Tervuursesteenweg te Bertem. Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met elk een privatief terras of tuintje. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen, standaard vloerverwarming en maakt gebruik van een warmtepomp. Gezien de energiezuinigheid heeft u de eerste 5 jaar ook recht op een korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing! Bij de appartementen dient u eveneens een pakket van 2 autostaanplaatsen bij aan te kopen (20.000 euro excl. kosten voor beide samen) en een kelderberging (7.500 euro excl. kosten). De oplevering van de appartementen is voorzien voor het najaar van 2019. Ook verkeerstechnisch is dit project zeer goed gelegen, met een goede ontsluiting naar E40, E314 en het centrum van Leuven. Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer (bushalte op 50m) en winkels in de buurt.

Vanaf €241.390,-

Meadow - Residentie Jasmijn

Rijweg, 3020 Herent

Met residentie Jasmijn start de tweede fase van het project Meadow.

In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd.

Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer al...

Vanaf €268.000,-

Meadow - Residentie Hortensia

Rijweg, 3020 Herent

Met residentie Hortensia start de tweede fase van het project Meadow. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden. De appartementen binnen residentie Hortensia hebben 2 of 3 slaapkamers en ruime westgerichte terrassen. De mooie architectuur met veel aandacht voor lichtinval, functionaliteit en ruimtegevoel in combinatie met de hoogwaardige afwerking van de appartementen, maken van deze appartementen een unieke thuis of investeringsopportuniteit. Meer informatie over deze woongelegenheden? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Vanaf €268.000,-

Meadow - Residentie Iris

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart!
Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen.

In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt.

Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme vi...

Vanaf €270.000,-

Meadow - Residentie Flox A

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart! Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden.

Vanaf €267.000,-

Meadow - Residentie Flox B

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart!
Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen.

In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt.

Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme vi...

Vanaf €285.000,-

Zwembadsite Wilsele

Aarschotsesteenweg 730, 3012 Wilsele

Interesse om te wonen of een eigen zaak te starten in het vernieuwde kloppend hart van Wilsele Putkapel, vlakbij Leuven?Het kan binnenkort! Naast het nieuwe zwembad duiken er nieuwe appartementen en handelsruimtes op rond een eigentijdse, sfeervolle binnentuin. We bieden je een variatie aan appartementen. Afhankelijk van je voorkeur en situatie, kies je uit verschillende 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen. Alle appartementen kijken uit op de gemeenschappelijke binnentuin, waarbij gelijkvloerse wooneenheden ook nog over een eigen tuin beschikken.  Elk appartement is optimaal georiënteerd zodat je maximaal geniet van natuurlijk daglicht

Vanaf €264.500,-

Residentie De Vuyst

Minderbroedersstraat 17-19, 3000 Leuven

Uitzonderlijke investeringsmogelijkheid van 13 assistentiewoningen in hartje Leuven! 
De assistentiewoningen kunnen aangekocht worden als investering met een vastgesteld rendement. Het gebouw wordt uitgebaat als Abbeyfieldhuis (door vzw Abbeyfield Leuven) onder begeleiding van Abbeyfield Vlaanderen vzw.
Bijkomend voordeel is dat u gee...

Vanaf €207.906,-

Residentie Leplae

Minderbroedersstraat 17-19/3B-1, 3000 Leuven

Het Janseniushof is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige woonomgeving waar naast lofts, appartementen en luxueuze penthouses ook bejaardenflats en eengezinswoningen zullen worden opgetrokken.   Residentie Leplae telt 23 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen en een penthouse op de dakverdieping. Daarnaast is het verplicht om een ondergrondse autostaanplaats en berging bij aan te kopen. Alle gebouwen zijn gelegen langs het water, rondom een plein of in de aanwezigheid van groen. Als bewoner kan u genieten van wonen in het historisch centrum mét een uitstekende bereikbaarheid

Vanaf €345.000,-

Residentie Baeyens

Minderbroedersstraat 17-19/3B-2, 3000 Leuven


Het Janseniushof is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige woonomgeving waar naast lofts, appartementen en luxueuze penthouses ook bejaardenflats en eengezinswoningen zullen worden opgetrokken. 
 
Residentie Baeyens telt 12 appartementen en een penthouse, verdeeld over 4 verdiepingen. Daarnaast is het verplicht om een onde...

Vanaf €309.000,-

Residentie Mesos

Martelarenlaan 42, 3000 Leuven

Residentie Mesos telt 33 hoogwaardig afgewerkte appartementen van 73m² tot 148m², verspreid over 7 verdiepingen. De lichtrijke appartementen beschikken allemaal over een terras met een oppervlakte tussen 8m² en 24m². Het project is bovendien voorzien van een ondergrondse parking.  Bij dit project dient u per appartement een ondergrondse autostaanplaats bij aan te kopen (27.500 excl. BTW).

Vanaf €251.850,-

Residentie Eiland & Feestzaal (Dijledelta)

Vaartstraat 94, 3000 Leuven

Aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom wordt de komende jaren de laatste industriële site in de stad, de voormalige Inbev-site, omgevormd tot een nieuwe stadswijk: DijleDelta. In een eerste fase worden de gebouwen 'Eiland & Feestzaal' gerealiseerd.
 
De appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers en worden afgewerkt met hoogwaardige m...

Vanaf €366.050,-

Woningen Molenveld

Molenveld, 3020 Herent

Bezoek de modelwoning en de site op onze OPENDEUR zaterdag 23/9 van 13u tot 16u.De nieuwe woonbuurt Molenveld biedt u in een eerste fase 38 unieke gezinswoningen met een ruime variatie aan grond- en bouwoppervlakte. De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige woonomgeving. De buurt combineert de praktische voorzieningen van de nabije stad met de rust van het groene Herent. Kortom, voor elk wat wils naar eigen smaak! Meer weten over deze moderne, eigentijdse woning? Contacteer ons via 016 607 609 of via nieuwbouw@living-stone.be

Vanaf €407.000,-

Residentie Brunerode

Dorpstraat 11, 3360 Bierbeek

Oplevering zomer 2017!
Residentie Brunerode bestaat uit 11 energiezuinige villa-appartementen, die samen een harmonisch en architecturaal mooi geheel vormen.

De appartementen zijn ruim, onderhoudsvriendelijk en kwaliteitsvol afgewerkt. De entiteiten beschikken over 1 tot 3 slaapkamers en hebben een oppervlakte tussen 78m² en 151m²...

Vanaf €241.000,-

Residentie Mondriaan

Blandenstraat 175, 3050 Oud-Heverlee

Residentie Mondriaan telt 16 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over 2 gebouwen. Mondriaan staat voor een aantrekkelijke architectuur, een optimaal wooncomfort en een doorgedreven energiezuinigheid. De woongelegenheden omarmen hiermee nu reeds de toekomst. De praktische indeling van de appartementen en de ruime zuid en west gerichte loungeterrassen zorgen hierbij nog voor extra woonbeleving. 

Vanaf €189.200,-

Residentie Capellenhof

Milsestraat 48, 3053 Haasrode

WERKEN GESTART

Nieuwbouw Haasrode:  maak nu afspraak en kies uw info-dag !

 

Contacteer ons via 0491 90 99 90 en we bekijken samen vrijblijvend de mogelijkheden binnen dit project.

Residentie Capellenhof, tegenover de kerk van Haasrode, biedt ruimte voor 3 commerciële plaatsen,  

op d...

Vanaf €240.000,-

Residentie Robijn

Dorpstraat 548, 3061 Leefdaal

In de dorpskern van Leefdaal, op de hoek van de Dorpsstraat en de Mezenstraat, start de bouw van Residentie Robijn. Het hedendaagse gebouw telt 17 appartementen met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers; allen met een ruim terras. Bij het ontwerp van de appartementen staan een maximalisatie van het ruimtegevoel en de lichtinval centraal. Daarnaast wordt er gewerkt met kwaliteitsvolle materialen en heeft men oog voor optimalisatie en functionaliteit. 

Vanaf €163.000,-

Residentie Margaux II

Leuvenseweg 31, 3020 Herent

Residentie Margaux II omvat 8 appartementen verdeeld over 2 inkomhallen. De 3 gelijkvloerse appartementen en 5 duplexen zijn allen milieuvriendelijke units en voldoen aan de BEN-normen. Bovendien hebben alle wooneenheden een ruim, zuidgericht terras.

De ondergrondse parkeergarage is bereikbaar via 2 trappenhallen en een autolift. Een o...

Vanaf €249.000,-

Residentie Ter Bancke

Sint-Jansbergsesteenweg 1, 3001 Heverlee

Residentie Ter Bancke is een kleinschalig project met 16 ruime appartementen aan de Leuvense stadsrand. Alle gebruikte materialen beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. De constructie is stevig opgevat en er wordt uitsluitend gewerkt met eerste kwaliteitsmaterialen, De oplevering van de appartementen is voorzien voor eind 2017.

Vanaf €445.000,-

Nieuwbouw woningen Veldstraat

Veldstraat 45, 3001 Heverlee

In de Veldstraat te Heverlee worden 6 gekoppelde, energiezuinige (E<30) woningen gebouwd.

De woningen hebben een zeer ruime bewoonbare oppervlakte tussen 199m² en 217m² en beschikken allen een leuke zuid georiënteerde tuin.

Elke woning telt 4 slaapkamers en heeft extra mogelijkheid om een 5de slaapkamer te creëren op de zo...

Vanaf €365.441,-

Residentie Groot Park - Sint-Paulus

Groot Park 19, 3360 Lovenjoel

Rond 1925 werden in het park verschillende paviljoenen opgetrokken in een typische Engelse stijl met bruinrode bakstenen, trapgevels en grote ramen. Afgelopen jaren werden de paviljoenen Sint-André en Sint-Benedictus gerenoveerd, hierbij werd gewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor functionaliteit en esthetiek. In de tweede helft van 2015 werd gestart met de renovatie van paviljoen Sint-Paulus. Er worden 36 appartementen van verschillende types, oppervlaktes en met veel lichtinval gecreëerd.

Vanaf €279.200,-

Residentie Sint Benedictus

Groot Park 5, 3360 Bierbeek (Lovenjoel)

Na de ontwikkeling van Sint-André, wordt het paviljoen Sint-Benedictus de volgende stap in herontwikkeling van het Groot Park. Ook hier zullen de authentieke elementen van het gebouw behouden blijven. De prachtige steenrode trapgevels, de typische raamverdelingen en de hoge plafonds geven de paviljoenen immers een uniek karakter.

Binnen z...

Vanaf €446.600,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan