Preloader image

Loading...

Residentie Welpennest

Tervuursesteenweg 71 -73, 3060 Bertem

Nieuwbouwproject Welpennest is een kleinschalige residentie met 11 appartementen, gelegen op de Tervuursesteenweg te Bertem. Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met elk een privatief terras of tuintje. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen, standaard vloerverwarming en maakt gebruik van een warmtepomp. Gezien de energiezuinigheid heeft u de eerste 5 jaar ook recht op een korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing! Bij de appartementen dient u eveneens een pakket van 2 autostaanplaatsen bij aan te kopen (20.000 euro excl. kosten voor beide samen) en een kelderberging (7.500 euro excl. kosten). De oplevering van de appartementen is voorzien voor het najaar van 2019. Ook verkeerstechnisch is dit project zeer goed gelegen, met een goede ontsluiting naar E40, E314 en het centrum van Leuven. Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer (bushalte op 50m) en winkels in de buurt.

Vanaf €241.390,-

Residentie Berghenpark

Kempenlaan 20, 3140 Keerbergen

Residentie Berghenpark is een kleinschalig project van 12 energiezuinige appartementen in het centrum van Keerbergen.

U vindt binnen dit project ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een westelijk georiënteerd terras.

Deze appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Het E-peil van deze appartementen zal...

Vanaf €206.700,-

Meadow - Residentie Jasmijn

Rijweg, 3020 Herent

Met residentie Jasmijn start de tweede fase van het project Meadow. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden. De appartementen binnen residentie Jasmijn hebben 2 of 3 slaapkamers en ruime westgerichte terrassen. De mooie architectuur met veel aandacht voor lichtinval, functionaliteit en ruimtegevoel in combinatie met de hoogwaardige afwerking van de appartementen, maken van deze appartementen een unieke thuis of investeringsopportuniteit. Meer informatie over deze woongelegenheden? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Vanaf €268.000,-

Meadow - Residentie Hortensia

Rijweg, 3020 Herent

Met residentie Hortensia start de tweede fase van het project Meadow.

In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd.

Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer...

Vanaf €268.000,-

Meadow - Residentie Iris

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart! Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden. De residenties bieden u appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ruime bewoonbare oppervlaktes vanaf 95m² en grote privatieve terrassen en/of tuinen. 

Vanaf €270.000,-

Meadow - Residentie Flox A

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart!
Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen.

In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt.

Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme vi...

Vanaf €267.000,-

Meadow - Residentie Flox B

Rijweg, 3020 Herent

Werken gestart! Ook overtuigd van ligging, ligging, ligging? Dit vastgoed mag u niet missen. In een groene oase tussen het centrum van Herent en de Leuvense binnenstad wordt een nieuwe buurt gerealiseerd. Het project Meadow wordt er een belangrijk ijkpunt. Mooie parkappartementen met verre open zichten en intieme villa-appartementen zorgen er voor een unieke woonbeleving. Zowel om te wonen, maar evenzeer als duurzame investering zal u hier uw gading vinden. De residenties bieden u appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ruime bewoonbare oppervlaktes vanaf 95m² en grote privatieve terrassen en/of tuinen. 

Vanaf €285.000,-

Zwembadsite Wilsele

Aarschotsesteenweg 730, 3012 Wilsele

Interesse om te wonen of een eigen zaak te starten in het vernieuwde kloppend hart van Wilsele Putkapel, vlakbij Leuven?
Het kan binnenkort! Naast het nieuwe zwembad duiken er nieuwe appartementen en handelsruimtes op rond een eigentijdse, sfeervolle binnentuin.
 
We bieden je een variatie aan appartementen. Afhankelijk van je voorke...

Vanaf €264.500,-

Residentie De Vuyst

Minderbroedersstraat 17-19, 3000 Leuven

Uitzonderlijke investeringsmogelijkheid van 13 assistentiewoningen in hartje Leuven!  De assistentiewoningen kunnen aangekocht worden als investering met een vastgesteld rendement. Het gebouw wordt uitgebaat als Abbeyfieldhuis (door vzw Abbeyfield Leuven) onder begeleiding van Abbeyfield Vlaanderen vzw.Bijkomend voordeel is dat u geen onroerende voorheffing betaalt.  De start van de werken is voorzien voor midden 2018; de oplevering voor eind 2019. 

Vanaf €207.906,-

Residentie Leplae

Minderbroedersstraat 17-19/3B-1, 3000 Leuven

Het Janseniushof is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige woonomgeving waar naast lofts, appartementen en luxueuze penthouses ook bejaardenflats en eengezinswoningen zullen worden opgetrokken. 
 
Residentie Leplae telt 23 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen en een penthouse op de dakverdieping. Daarnaast is het verplich...

Vanaf €345.000,-

Residentie Baeyens

Minderbroedersstraat 17-19/3B-2, 3000 Leuven

Het Janseniushof is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige woonomgeving waar naast lofts, appartementen en luxueuze penthouses ook bejaardenflats en eengezinswoningen zullen worden opgetrokken.   Residentie Baeyens telt 12 appartementen en een penthouse, verdeeld over 4 verdiepingen. Daarnaast is het verplicht om een ondergrondse autostaanplaats en berging bij aan te kopen. Alle gebouwen zijn gelegen langs het water, rondom een plein of in de aanwezigheid van groen. Als bewoner kan u genieten van wonen in het historisch centrum mét een uitstekende bereikbaarheid.

Vanaf €309.000,-

Residentie Mesos

Martelarenlaan 42, 3000 Leuven

Residentie Mesos telt 33 hoogwaardig afgewerkte appartementen van 73m² tot 148m², verspreid over 7 verdiepingen. De lichtrijke appartementen beschikken allemaal over een terras met een oppervlakte tussen 8m² en 24m². Het project is bovendien voorzien van een ondergrondse parking.
 
Bij dit project dient u per appartement een ondergrondse...

Vanaf €251.850,-

Residentie Eiland & Feestzaal (Dijledelta)

Vaartstraat 94, 3000 Leuven

Aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom wordt de komende jaren de laatste industriële site in de stad, de voormalige Inbev-site, omgevormd tot een nieuwe stadswijk: DijleDelta. In een eerste fase worden de gebouwen 'Eiland & Feestzaal' gerealiseerd.  De appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers en worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bij de indeling van de appartementen staat voornamelijk de functionaliteit voorop. Zo beschikken de appartementen over: een ruime inkom met ruimte voor vestiaire en toilet met wastafel; een leefruimte met grote raampartijen aan het terras; een geïnstalleerde open keuken; een badkamer met ligbad (en douchezone) en dubbele wastafel; etc. 

Vanaf €366.050,-

Woningen Molenveld

Molenveld, 3020 Herent

De nieuwe woonbuurt Molenveld biedt u in een eerste fase 38 unieke gezinswoningen met een ruime variatie aan grond- en bouwoppervlakte. De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige woonomgeving.

De buurt combineert de praktische voorzieningen van de nabije stad met de rust van het groene He...

Vanaf €376.500,-

Residentie Brunerode

Dorpstraat 11, 3360 Bierbeek

Oplevering zomer 2017!Residentie Brunerode bestaat uit 11 energiezuinige villa-appartementen, die samen een harmonisch en architecturaal mooi geheel vormen. De appartementen zijn ruim, onderhoudsvriendelijk en kwaliteitsvol afgewerkt. De entiteiten beschikken over 1 tot 3 slaapkamers en hebben een oppervlakte tussen 78m² en 151m². Alle woningen zijn eveneens voorzien van een ruim terras of privatieve tuin.   Bij dit project wordt doelbewust gekozen voor opbouw en materialen die nu reeds de noden van morgen invullen. De energiezuinige appartementen zullen nu reeds een E-peil van 30 bereiken.

Vanaf €241.000,-

Residentie Mondriaan

Blandenstraat 175, 3050 Oud-Heverlee

Residentie Mondriaan telt 16 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over 2 gebouwen. Mondriaan staat voor een aantrekkelijke architectuur, een optimaal wooncomfort en een doorgedreven energiezuinigheid. De woongelegenheden omarmen hiermee nu reeds de toekomst. De praktische indeling van de appartementen en de ruime zuid en west gerichte...

Vanaf €189.200,-

Residentie Capellenhof

Milsestraat 48, 3053 Haasrode

Nieuwbouw Haasrode:  maak nu afspraak en kies uw info-dag !  Contacteer ons via 0491 90 99 90 en we bekijken samen vrijblijvend de mogelijkheden binnen dit project. Residentie Capellenhof, tegenover de kerk van Haasrode, biedt ruimte voor 3 commerciële plaatsen,   op de verdieping 6 appartementen met 2 slaapkamers, 5 achterin gelegen hedendaagse woningen met 3 slaapkamers.  Bij het ontwerp van deze kleinschalige residentie werd veel aandacht geschonken aan de integratie van de gebouwen in de plaatselijke buurt, alsook aan het comfort en een hoge technische kwaliteit.  Bovendien is er een ondergrondse parking die plaats biedt voor 30 open autostaanplaatsen en 6 garageboxen. (autostaanplaats apart aan te kopen: vanaf 22.000 euro excl. kosten). Haasrode, deelgemeente van Oud-Heverlee, is gekend voor haar groene omgeving. De residentie is prima gelegen, nabij een bushalte   en vlotte verbindingen naar uit- en invalswegen. Alle dagdagelijkse voorzieningen zoals bakker, supermarkt, apotheek, e.d. zijn vlakbij. Bovendien bevindt de basisschool zich op 150m. 

Vanaf €240.000,-

Residentie Robijn

Dorpstraat 548, 3061 Leefdaal

In de dorpskern van Leefdaal, op de hoek van de Dorpsstraat en de Mezenstraat, start de bouw van Residentie Robijn. Het hedendaagse gebouw telt 17 appartementen met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers; allen met een ruim terras.

Bij het ontwerp van de appartementen staan een maximalisatie van het ruimtegevoel en de lichtinval centraal. Da...

Vanaf €163.000,-

Residentie Poorthof

Beauduinstraat, 3300 Tienen

Het "Poorthof"; vandaag wonen in de appartementen van de toekomst.  U kan kiezen tussen 1,2 en 3 kamerappartementen die allen beschikken over een leefterras. Er is een afgesloten fietsenstalling op de aangelegde binnentuin en op de ondergrondse verdieping bevinden zich parkings en bergingen. Er is veel aandacht besteed aan groen rond het gebouw. De appartementen zijn "Bijna Energie Neutraal" (BEN- norm) en met hun E-peil van maximum 30 heel wat zuiniger dan de huidige norm van E 50.

Vanaf €165.540,-

Residentie Koeveld

Handelsplein, 3290 Diest

Het nieuwe woonproject op de slachthuissite in Diest biedt ruimte voor 15 huizen, 37 appartementen en een buurtwinkel. Bij Koeveld kan u kiezen uit uiteenlopende woontypes met 1, 2 of 3 slaapkamers, verspreid over gebouwen met 2 of 3 verdiepingen. .

De inplanting vormt zich rond een gezellig, centraal binnenplein met petanquebaan, zitb...

Vanaf €117.500,-

Residentie Pit

Anemonenlaan, 3300 Tienen

REEDS 75% VERKOCHT Het majestueuze Pit gebouw vormt met zijn elegante en functionele architectuur het stralende middelpunt van het nieuwe Anemoon woonproject. De aantrekkelijke en tegelijk functionele vormgeving draagt de signatuur van het befaamde B-architecten team. Een belangrijk streefdoel van de architecten bestond uit het maximaal voorzien van licht, lucht en levensruimte voor de bewoners. De grootte van de appartementen varieert van compacte wooneenheden met één slaapkamer (minimaal 58 m²) tot ruime appartementen met drie slaapkamers (tot 135 m²).

Vanaf €229.000,-

Residentie De Gaerd

Leuvensesteenweg 370, 3370 Boutersem

Nieuwbouwproject De Gaerd: stijlvol en exclusief wonen in het centrum van Boutersem.
Dit kleinschalige project (5 luxe appartementen en 2 kantoren met ondergronds garagecomplex met kelders) bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Boutersem.
De ruime appartementen bieden allemaal een mooie woonoppervlakte tussen 100m² en 127m². E...

Vanaf €359.815,-

Residentie Hart van Keerbergen

Papestraat, 3140 Keerbergen

Residentie Hart van Keerbergen situeert zich op de hoek van de Oudstrijderslaan en de Papestraat, rechtover het gemeenteplein en telt 24 appartementen, 1 woning en 2 handelsruimten. Bij de appartementen heeft u keuze in appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers; elk met een privatief terras en/of tuintje. De bewoonbare oppervlakte van de appartementen varieert tussen 87m² en 125m². De woning telt 4 slaapkamers. Het geheel werd ontworpen door Schellen Architecten en wordt verwezenlijkt met hoogwaardige bouwmaterialen en alle modern comfort. 

Vanaf €239.000,-

Residentie Margaux II

Leuvenseweg 31, 3020 Herent

Residentie Margaux II omvat 8 appartementen verdeeld over 2 inkomhallen. De 3 gelijkvloerse appartementen en 5 duplexen zijn allen milieuvriendelijke units en voldoen aan de BEN-normen. Bovendien hebben alle wooneenheden een ruim, zuidgericht terras.

De ondergrondse parkeergarage is bereikbaar via 2 trappenhallen en een autolift. Een o...

Vanaf €249.000,-

Residentie Gebouw D

Persilstraat, 3020 Herent

Gebouw D bestaat uit 20 stijlvolle appartementen die synoniem staan voor ruimte en comfort. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 88m² tot 97m² en lopen van voor naar achteren door in het gebouw. Bovendien genieten ze van ruime west gerichte terrassen en beschikken ze over veel lichtinval. De residentie heeft een tijdloze architectuur waarbij duidelijk ingespeeld wordt op de leefgemeenschap en de omgeving van Herent. Het gebouw bevindt zich aan de toegang tot de site aan de Persilstraat.    

Vanaf €284.500,-

Residentie Ter Bancke

Residentie Ter Bancke is een kleinschalig project met 16 ruime appartementen aan de Leuvense stadsrand.

Alle gebruikte materialen beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. De constructie is stevig opgevat en er wordt uitsluitend gewerkt met eerste kwaliteitsmaterialen,

De oplevering van de appartementen is voorzien vo...

Nieuwbouw woningen Veldstraat

Veldstraat 45, 3001 Heverlee

In de Veldstraat te Heverlee worden 6 gekoppelde, energiezuinige (E

Vanaf €365.441,-

Residentie Hertog Van Arenberg

Grote Bollostraat, 3120 Tremelo

Voor wie houdt van mooie architectuur, grote terrassen met ZO of ZW oriëntatie in de nabijheid van een zeer uitgeruste woonkern biedt dit nieuwe woonproject een uitgelezen kans.

Dit exclusieve nieuwbouwproject "Hertog van Arenberg" bevindt zich in het centrum van Tremelo. Alle diensten en een ruime keuze aan winkels bevinden zich op wa...

Vanaf €220.000,-

Residentie Van Himbeeck

Het Janseniushof is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige woonomgeving waar naast lofts, appartementen en luxueuze penthouses ook bejaardenflats en eengezinswoningen zullen worden opgetrokken.   Residentie Van Himbeeck telt 18 appartementen en een penthouse, verdeeld over 4 verdiepingen. Daarnaast is het verplicht om een ondergrondse autostaanplaats en berging bij aan te kopen. Alle gebouwen zijn gelegen langs het water, rondom een plein of in de aanwezigheid van groen. Als bewoner kan u genieten van wonen in het historisch centrum mét een uitstekende bereikbaarheid.

Residentie Groot Park - Sint-Paulus

Groot Park 19, 3360 Lovenjoel

Rond 1925 werden in het park verschillende paviljoenen opgetrokken in een typische Engelse stijl met bruinrode bakstenen, trapgevels en grote ramen.

Afgelopen jaren werden de paviljoenen Sint-André en Sint-Benedictus gerenoveerd, hierbij werd gewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor functionaliteit en esthetiek.

In...

Vanaf €279.200,-

Residentie Oud Gemeentehuis

Dorpstraat 492, 3061 Leefdaal

De site van het Oud Gemeentehuis kreeg een nieuwe bestemming. Op deze locatie werd een nieuw gebouw opgetrokken en de bestaande gebouwen werden grondig gerenoveerd. In totaal zijn er 11 woongelegenheden gecreëerd. De appartementen hebben allen een oppervlakte variërend van 85m² tot 167m². Er zijn zowel appartementen met 1, 2 als 3 slaapkamers. Met haar ligging in de rustige gemeente Leefdaal, biedt deze residentie heel wat mogelijkheden voor jonge gezinnen. Leefdaal is centraal gelegen tussen Leuven en Brussel en uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Vanaf €325.000,-

Residentie Sint Benedictus

Groot Park 5, 3360 Bierbeek (Lovenjoel)

Na de ontwikkeling van Sint-André, wordt het paviljoen Sint-Benedictus de volgende stap in herontwikkeling van het Groot Park. Ook hier zullen de authentieke elementen van het gebouw behouden blijven. De prachtige steenrode trapgevels, de typische raamverdelingen en de hoge plafonds geven de paviljoenen immers een uniek karakter.

Binnen z...

Vanaf €446.600,-

Residentie Waterview

Engels Plein 14/A, 3000 Leuven

Aan de Vaartkom in Leuven, gelegen aan de rand van de historische binnenstad, bloeit deze nieuwe buurt. In dit architecturaal hoogstaand nieuwbouwproject met 14 verdiepingen zullen 28 kamers per verdieping verdeeld worden over twee leefunits. Waterview omvat naast studentenhuisvesting, ook vijf commerciële ruimtes en een uitgebreide parking.  Het nabij gelegen park van Keizerberg is vanuit Waterview rechtstreeks toegankelijk via een publieke passerel op de vierde verdieping. Je stapt vanuit je kamer - bij wijze van spreken - rechtstreeks de grootste groene ruimte van Leuven binnen. Waterview beschikt, op de ondergrondse verdieping, over een grote afgesloten privé-fietsenstalling die via een helling gemakkelijk toegankelijk is. Wie zich liever met de wagen verplaatst kan beroep doen de uitgebreide betalende parkeerruimte van meer dan 1000 parkeerplaatsen. Kortom, wie op zoek is naar een schitterende belegging of naar een woonst voor de studerende kinderen is hier op het juiste adres! Dit unieke project is reeds voor 93% verkocht. Verhuur en beheer gebeurt door de  KU Leuven. Kijk alvast eens op de website voor meer informatie http://www.kuleuven.be/studentenvoorzieningen/huisvesting/residentiesab/waterview Voor meer informatie contacteer de makelaar op 0475/607.610 of farid@living-stone.be

Vanaf €110.700,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan